• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Madalyan gelmiş :)
Yok hippom kendim koydum nasıl da farkettin ufacık şeyi orda 🤪
Inşallah canım Allah sabır versin sanada bu süreçte bizimkine kalsa şimdi yirtiyo kendini altını bezlerken daha 15 aylık
Amin cümlemize çocuk işi sabır işi her türlü 🥰 daha ufacık annesi acele etmeye gerek Yok kasları 18 aylıkken tamamlanmaya başlıyormuş çişini tutma eylemini yapabilmesi için bütün çiş konularını okuyorum ama her çocuk farklı oluyor neler yaşadığımızı da anlatırım günden güne

Kk'de İngilazca saati :confused:Safiye Soyman İngilazca diyor ya :KK70:
Bir program vardiya Bülent Ersoy falan tatile gitmişlerdi ay orda ne gulmustum onlara İngilizce sipariş vermeye çalışıyor :KK70:

Amin cümlemize çocuk işi sabır işi her türlü 🥰 daha ufacık annesi acele etmeye gerek Yok kasları 18 aylıkken tamamlanmaya başlıyormuş çişini tutma eylemini yapabilmesi için bütün çiş konularını okuyorum ama her çocuk farklı oluyor neler yaşadığımızı da anlatırım günden güne
Açıkladım kız.. tam madalya aldın madalyalae gitti :)

Evet canım en erken 2 yaş diye düşünüyorum bende o da kışa denk geldiği için yazı bekleriz 2.5 iyi işte sen taktik verirsin ☺

Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum😅 iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer🤪
İkna ettim de ne olduki yardımcısın takıma uğramıyorsun 😡

Yapamaz baklavayı bak gör demi deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. başkasına yaptırır ben yaptım der,dur biraz kızdırayım :dondurma::olamaz:
Ben sana herkese deme bu sırrımı demedim mi? :skandal:
Duymuyor kesin çay içiyordur gene deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. huuuuu diyozzz huuuuu :KK28:
Misafirim vardı yemek hazırlığındaydım :rolleyes:
Ekledim ,baksana nasıl olmuş:KK45:
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. eklememişsin tatlıyı🤔 Yoksa bitti mi sunum yapmadan:KK70:
Koca tepsiyle yaptım bitmesin hemen diye :KK53:

Back