- 24 Haziran 2015
- 39.930
- 154.681
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildim bildim
Yok hippom kendim koydum nasıl da farkettin ufacık şeyi ordaMadalyan gelmiş :)
Amin cümlemize çocuk işi sabır işi her türlüInşallah canım Allah sabır versin sanada bu süreçte bizimkine kalsa şimdi yirtiyo kendini altını bezlerken daha 15 aylık
Bir program vardiya Bülent Ersoy falan tatile gitmişlerdi ay orda ne gulmustum onlara İngilizce sipariş vermeye çalışıyorKk'de İngilazca saatiSafiye Soyman İngilazca diyor ya
![]()
Yok yok.. nuriye adı üstünde sütlü tatlı :)Nuriyeden![]()
Sorma yaBir program vardiya Bülent Ersoy falan tatile gitmişlerdi ay orda ne gulmustum onlara İngilizce sipariş vermeye çalışıyor![]()
Açıkladım kız.. tam madalya aldın madalyalae gitti :)Yok hippom kendim koydum nasıl da farkettin ufacık şeyi orda
Amin cümlemize çocuk işi sabır işi her türlüdaha ufacık annesi acele etmeye gerek Yok kasları 18 aylıkken tamamlanmaya başlıyormuş çişini tutma eylemini yapabilmesi için bütün çiş konularını okuyorum ama her çocuk farklı oluyor neler yaşadığımızı da anlatırım günden güne
Gelebilirmiş belki ama canım öyle teselli ediyorum kendimiAçıkladım kız.. tam madalya aldın madalyalae gitti :)
Evet canım en erken 2 yaş diye düşünüyorum bende o da kışa denk geldiği için yazı bekleriz 2.5 iyi işte sen taktik verirsin ☺Yok hippom kendim koydum nasıl da farkettin ufacık şeyi orda
Amin cümlemize çocuk işi sabır işi her türlüdaha ufacık annesi acele etmeye gerek Yok kasları 18 aylıkken tamamlanmaya başlıyormuş çişini tutma eylemini yapabilmesi için bütün çiş konularını okuyorum ama her çocuk farklı oluyor neler yaşadığımızı da anlatırım günden güne
Hamdolsun canım benim, gayet iyiyimHoşgeldin canım nasılsın:)
İyiyim canım çok şükürHamdolsun canım benim, gayet iyiyim
Sen nasılsın?![]()
İkna ettim de ne olduki yardımcısın takıma uğramıyorsunBen o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustumiyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer
![]()
Ben sana herkese deme bu sırrımı demedim mi?
Misafirim vardı yemek hazırlığındaydım
Ekledim ,baksana nasıl olmuşdeynepnaz nasıl oldu tatlın
Koca tepsiyle yaptım bitmesin hemen diye
Baklavayı ilk gün deynepnaz yapacak demiştim dogru tahmin etmişimDeynep harika olmuş sunum tabağını birazdan yakından cekseydin ya kız![]()