- 28 Haziran 2011
- 61.639
- 154.779
- 898
Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliTabakları hazırla şık bir masa bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliTabakları hazırla şık bir masa bekliyorum![]()
İftara biz geleceğiz öyle düşün birdeHeyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeli
×2 heyecan stres katsayisiİftara biz geleceğiz öyle düşün birde![]()
![]()
Hiç belli olmuyor rahat olHeyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim Heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeliyim heyecanımı belli etmemeli
Çok uğraşıyorum bi bilsen canomHiç belli olmuyor rahat ol![]()
Amin be canom,hayat bazen çok zorAllah kolaylık versin canım![]()
Yaaa inan ki soğunu çekmek zorkar yılbaşı ile gelmişti bizim buraya aynen devam soğuk
Ohhh abla bir sebebi var en azındanBurada kar var, hava çok soğuk![]()
![]()
Ayyy rüzgarlı olması da zorBurası rüzgarlı ve soğuk
Evet bencedeAyyy rüzgarlı olması da zoren iyisi ilkbahar gelsinnn
![]()
Gerçekten de öyle ben çok seviyorum iftar sofrasınıİftar sofrası yarışmada eğlenceli olur.![]()
Firiğim fidanım feryadım.Hayırlı günler pirinç taneleri.![]()
Hey benim zizil parmak memleket gözlüm.Firiğim fidanım feryadım.