Daha yeni yaptım ,ayıptır söylemesi güzel yaptığımı söylerlerHazır yufka baklavasını ben pek severim oyum sana
Ayni mesaji bende okudum, ama senin dusundugunu dusunmedim,ama bu yorumun ustune senin dusundugunu dusundum suan... allammmTövbe bismillah
umarım Baklavalık Hazır Yufka kullanan olmaz !
El açması şartı var benceAma yoğun istek var ,el açması şartı yoksa hazır yufkadan yapayım
Kul hakkı diye bir şey var.Vicdan deriz korkudan yapamazsınız
Kabul etmedim zaten canım:)El açması şartı var bence
Maşallah maşallahDaha yeni yaptım ,ayıptır söylemesi güzel yaptığımı söylerler
Cidden baklava çok konuşuluyor ama bir sürü iddialı tarif var:)Bu yarışma çok çekişmeli geçeceğe benziyor
Ama ilk söylediğin için yoksa istendi istenmez olur mu:)Benim tarifi hiç isteyen olmamış, direkt kaptım. Ki geç rezerv ettim
İşte, katılmış olmak için katılım böyle oluyor
Aynen %100 katılıyorum .Vicdanı rahat edecek olan varsa bilemem
ben katılsam da olamam zatenCidden baklava çok konuşuluyor ama bir sürü iddialı tarif var:)
Kazene neymiş,O mu yiyecek sankiEl açması şartı var bence
O saate kadar istememişler ya, nasip banaymışAma ilk söylediğin için yoksa istendi istenmez olur mu:)
Benim kv üst katta ama Ona yaptırsam tarifi sonunculuk garantiBenim kimsem yok rahat olun, kv ye desem beni direkt bulur burda o yüzden kesinlikle demem
BendeBaklava bende
Inandiniz demi
Ne baklavaymis,cidden kimde aceba. Yani banada birinci olur gibi geliyor
Aynen canım şu dönem biraz zor oluyor ve misafirin var çok yoruluyorsun.Allah kolaylık versinben katılsam da olamam zaten
Böyle iyi, yemegi bile zor yapıyorum. Artık heryerim batıyor