Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sağolun kızlar, bütün dikkatimi enerjimi bebeğe vermiş durumdayım, arada açıyorum bildirim varsa bakıp çıkıyorum hemen, bende özledim sizi
Biraz büyüsünler tekrar dönersin sahalara tam gaz Ben geçen çorbalara katılacaktım nasip olmadı ama seçtiğim şerbetli tatlıyı ayda iki kere yapıyorumdur, dönüşüm bununla olacak inşallah

Bu arada ben de isterim kahkaha videosunu ama

Olursa şapka çıkarırız

Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz bilemicim artık
Öyle mi demek istiyor Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem

Yok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim

Öyle mi demek istiyor Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem

Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim
Az aşağları oku sen görürsün senin şirinenin niyetini, bende sadece yardımcı olmak istemiştim hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…