- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
O olmazzzSeninkini istiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olmazzzSeninkini istiyormuş
Benim tembel üşengeç olduğumu bilmiyorlar mıBaklava sende zannediyorlar
Yok canım:)Oylemiymis gercekten :))
eve gidip yapıp bu an önce kurtulmak istiyorumAbla bişey dicem önce yapsak resimleri sana atsak ama sonlara doğru konu açsak oluyo mu hayır yani şahane sunumum olacakta
Hedef şaşırtmacaaaaBenim tembel üşengeç olduğumu bilmiyorlar mı
Yani daha öğrenememişlerBenim tembel üşengeç olduğumu bilmiyorlar mı
Kendimizin yapma şartı var mıydı ki?Ben hep oğluma yaptırıyordum eli alışsın diyeYarın el kızıyla evlenince anası birşey öğretmemiş oğluna demesin Yaptığı bana öğrendiği kendineŞayet aldıysa kendisiyapmaacak başkasına yaptırcak dur biraz kızdırayım onu
Evet oldu canım:)Benimkini isteyen oldu mu abla :))
Hem kim bilecekmiş ki benim yapmadığımıKendimizin yapma şartı var mıydı ki?Ben hep oğluma yaptırıyordum eli alışsın diyeYarın el kızıyla evlenince anası birşey öğretmemiş oğluna demesin Yaptığı bana öğrendiği kendine
Ama yoğun istek var ,el açması şartı yoksa hazır yufkadan yapayımYani daha öğrenememişler
Kul hakkı diye bir şey var.Vicdan deriz korkudan yapamazsınızHem kim bilecekmiş ki benim yapmadığımı
Hazır yufka baklavasını ben pek severim oyum sanaAma yoğun istek var ,el açması şartı yoksa hazır yufkadan yapayım
Hazır baklavalık yufka kabul etmiyorum.Çok ciddiyim:)Sadece el açması ve diğer tarifler:)Ama yoğun istek var ,el açması şartı yoksa hazır yufkadan yapayım
Tövbe bismillahBenimkini isteyen oldu mu abla :))
O tür tariflerinin hiçbirini kabul etmedim:)Hazır yufka baklavasını ben pek severim oyum sana
Tünele girdim çekmiyiKul hakkı diye bir şey var.Vicdan deriz korkudan yapamazsınız