Ben geldiğimde 6 mesaj vardı zaten sonra gelmeye başladı:)O saate kadar istememişler ya, nasip banaymış
Gerçi aklımda çok tarif var
Son serbetli kategorisine baktim, acik ara onde bitirmis
Benim kv üst katta ama Ona yaptırsam tarifi sonunculuk garanti
Yani yapmaya kimse niyetlenmesinBiliyorum biliyorum, @deynepnaz da biliyordur da şakalaşalım dedim
Sen yapsan, biz yesek, benim birincim olursunKazene neymiş,O mu yiyecek sanki
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese
Sagol canım, evet daha hiç bir hazırlık yapmadım. Zaman nasıl geçiyor, anlamıyorumAynen canım şu dönem biraz zor oluyor ve misafirin var çok yoruluyorsun.Allah kolaylık versin
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler herkese
22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydimSon serbetli kategorisine baktim, acik ara onde bitirmis
Maşaallah hızlı ilerliyor.Hafta başlıyor bir bakıyoruz sonu gelmiş:)Sagol canım, evet daha hiç bir hazırlık yapmadım. Zaman nasıl geçiyor, anlamıyorum
Gerçekten miYani yapmaya kimse niyetlenmesinHepsi el emeği göz nuru:)
Senin tarifi ve Emira'nın tarifi çok istediler siz kaptınız:)
Niye söylüyorsun22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydim
3 tarif çok istendi.Diğeri baklava zaten:)Gerçekten mi
Ablam beni telefonla aradı, cipetpet koşşş yeni kategori açılmış kap tarifini diye
Emira SY sayende ben de kapmışım erkenden
Ben baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydim
Aynen canımMaşaallah hızlı ilerliyor.Hafta başlıyor bir bakıyoruz sonu gelmiş:)
Senin tarifte demirbaş:)Ben baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine
Hem dur senin madalyan var,benim hic yok
Hayırlı gecelerAynen canım
Hayırlı geceler herkese
Benim tarifde cok istendimi3 tarif çok istendi.Diğeri baklava zaten:)
İyi yapmış:)
Hayırlısı olsun :)
Boşuna aramasınlar diye, benim tarif varken boşuna birinciyi arıyorlarNiye söylüyorsun