Ben geldiğimde 6 mesaj vardı zaten sonra gelmeye başladı:)O saate kadar istememişler ya, nasip banaymış
Gerçi aklımda çok tarif var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldiğimde 6 mesaj vardı zaten sonra gelmeye başladı:)O saate kadar istememişler ya, nasip banaymış
Gerçi aklımda çok tarif var![]()
Son serbetli kategorisine baktim, acik ara onde bitirmis
Benim kv üst katta ama Ona yaptırsam tarifi sonunculuk garanti![]()
Yani yapmaya kimse niyetlenmesinBiliyorum biliyorum, @deynepnaz da biliyordur da şakalaşalım dedim![]()
Sen yapsan, biz yesek, benim birincim olursunKazene neymiş,O mu yiyecek sanki![]()
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese![]()
Sagol canım, evet daha hiç bir hazırlık yapmadım. Zaman nasıl geçiyor, anlamıyorumAynen canım şu dönem biraz zor oluyor ve misafirin var çok yoruluyorsun.Allah kolaylık versin![]()
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler herkese![]()
22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydimSon serbetli kategorisine baktim, acik ara onde bitirmis![]()
Maşaallah hızlı ilerliyor.Hafta başlıyor bir bakıyoruz sonu gelmiş:)Sagol canım, evet daha hiç bir hazırlık yapmadım. Zaman nasıl geçiyor, anlamıyorum![]()
Gerçekten miYani yapmaya kimse niyetlenmesinHepsi el emeği göz nuru:)
Senin tarifi ve Emira'nın tarifi çok istediler siz kaptınız:)
Niye söylüyorsun22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydim![]()
3 tarif çok istendi.Diğeri baklava zaten:)Gerçekten mi
Ablam beni telefonla aradı, cipetpet koşşş yeni kategori açılmış kap tarifini diye
Emira SY sayende ben de kapmışım erkenden
![]()
Ben baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine22. Yarışmam artık canıma tak etti, baklava yapayımda alayim diyerekten nevrosa1 ay önceden rezerve ettiydim![]()
Aynen canımMaşaallah hızlı ilerliyor.Hafta başlıyor bir bakıyoruz sonu gelmiş:)
Senin tarifte demirbaş:)Ben baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine
Hem dur senin madalyan var,benim hic yok![]()
Hayırlı gecelerAynen canım
Hayırlı geceler herkese![]()
Benim tarifde cok istendimi3 tarif çok istendi.Diğeri baklava zaten:)
İyi yapmış:)
Hayırlısı olsun :)
Boşuna aramasınlar diye, benim tarif varken boşuna birinciyi arıyorlarNiye söylüyorsun![]()