Sunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilirZaten büyük patron bende varım diyince ben bi yutkundum yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilirZaten büyük patron bende varım diyince ben bi yutkundum yani![]()
Sordumu sordumu neymişşşSor bakayım:)
Gelir birazdanYerden yere vurduk hala gelmiyor.Demek çay keyfi yaparken bizi okumuyor![]()
Abla bişey dicem önce yapsak resimleri sana atsak ama sonlara doğru konu açsak oluyo mu hayır yani şahane sunumum olacaktaSunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilir![]()
Verdiğim tarif:)Sordumu sordumu neymişşş![]()
Aynen canım nasip ne diyelim:)Gelir birazdan
Şaka maka keşke kazansa çok önem veriyor sunuma falan, didik didik ediyor neredeyse, onun yarısı kadar olabilsem keşke![]()
Kimde merak ediorumSordumu sordumu neymişşş![]()
Yok canım olmuyor ne zaman yaparsak konuyu o zaman açıyoruz.En fazla 1-2 gün sonra ekleyebilirsiniz:)Abla bişey dicem önce yapsak resimleri sana atsak ama sonlara doğru konu açsak oluyo mu hayır yani şahane sunumum olacakta![]()
Biraz büyüsünler tekrar dönersin sahalara tam gazSağolun kızlar, bütün dikkatimi enerjimi bebeğe vermiş durumdayım, arada açıyorum bildirim varsa bakıp çıkıyorum hemen, bende özledim sizi![]()
Tamam yapsın onu diğeri olmasındaVerdiğim tarif:)
:)Aynen öyledir :)
Sanırım o bendeKimde merak ediorum![]()
Tamam yapsın onu diğeri olmasındavecihi fikret meselesine döndü
![]()
Öyle mi demek istiyorOlursa şapka çıkarırız
Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosuninanamıyorum bu laf kavgada söylenmez
deynepnaz bilemicim artık
![]()
Baklava hamurunda yumurta yok mu kiYok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar![]()
Hele bi gelsin o tarif bakim kim kapmisSanırım o bende![]()
Seninkini istiyormuşTamam yapsın onu diğeri olmasındavecihi fikret meselesine döndü
![]()
Baklava sende zannediyorlarÖyle mi demek istiyorBence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim![]()
Az aşağları oku sen görürsün senin şirinenin niyetini, bende sadece yardımcı olmak istemiştim hıhhhÖyle mi demek istiyorBence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim![]()
Oylemiymis gercekten :))Seninkini istiyormuş![]()