- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Nevros kimseye taktik vermiyor kiNevreste ablada olmadığına göre Kazende olamaz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevros kimseye taktik vermiyor kiNevreste ablada olmadığına göre Kazende olamaz heralde
Neden olmasınNevreste ablada olmadığına göre Kazende olamaz heralde
2 oy olujca ilk oy Memlekete çok sevilene ikinci oylar da dagildi tabuHımm oylamayı takip edemedim, haklısın o zaman ç, oy verenlerle yarışanların nedenleri farklı oluyor
Cidden bende değil yaGeri alayım mıNevros kimseye taktik vermiyor ki
Deynepteyse almaCidden bende değil yaGeri alayım mı
Aynen öyledir :)O kadar rahat ve mutlu ki,tarifinden de emin ,keyif yapıyordur
Yok ya o baklavayı beceremezDeynepteyse alma
Olursa şapka çıkarırızNeden olmasın
Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz bilemicim artıkDeynepteyse alma
Yok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yaparYok ya o baklavayı beceremez
27-28 tarif verdim ona göre tarif araştır canım:)Yeni kategori hayirli olsun arkadaslar eminim ben gelene kadar yine kapmissinizdir cogu tarifi
Ben bi tatlilara goz atip geleyim
İçine kıyıp ceviz koymazYok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar
Ama tarifi iddialı söyleyeyim:)Olursa şapka çıkarırız
Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz bilemicim artık
Yok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar
En çok makarna seviyor, makarna koyabilirİçine kıyıp ceviz koymaz
Yinemi27-28 tarif verdim ona göre tarif araştır canım:)
Yerden yere vurduk hala gelmiyor.Demek çay keyfi yaparken bizi okumuyorEn çok makarna seviyor, makarna koyabilir
Sor bakayım:)Yinemi
Bu hafta yapicam bi tarif vardi onu sana bi sorum bakim verilmismi
Ştttt aramizdaNasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz bilemicim artık
Zaten büyük patron bende varım diyince ben bi yutkundum yaniAma tarifi iddialı söyleyeyim:)