Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Öyle mi çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kv. Yardım eder hem sana da gelmişken bebekte doğacak iyi olur
Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez

Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez
Farklı odada kalmaya çalış ne kadar uzak o kadar iyi olur snein için ablamın kayınvalidesi hasta iken eve misafir kabul etmiyorlardı

Zaten kematerapi alma aşamasında hasta bin da kafası götürmüyor Muş öyle söylüyordu ablam

Rabbim şifa versin çok zor

Kemoterapi seni etkilemez canım radyoterapi de olabilir ondada fazla yaklasmadinmi sorun olmaz birde ped filmi çekildiği zaman iki gün uzak kalman iyi olur.

Odası ayrı canım. Amin inşallah
Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun. Çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…