Bilgilerin için çok teşekkür ederimKemoterapi seni etkilemez canım radyoterapi de olabilir ondada fazla yaklasmadinmi sorun olmaz birde ped filmi çekildiği zaman iki gün uzak kalman iyi olur.
Evet baya konuşmuş hanımlar hatta bir araBende öyle öğleden sonra hiç girmedim az takilayik dedim kızlar bayağı yazmış okuyamadım hepsini
Eşim yarın soracak bakalımDoktoruna bir sorsan iyi olur aslında inşallah etkilemez canım
Ne demek canım benim aklınıza birşey takılırsa sorabilirsin ne yazık ki tecrubeliyiz bu konuda.Allah kimseye ogretmesin.Bilgilerin için çok teşekkür ederim
Kayınvalide ilgilenecek artık. Bende yemeklerini yaparım
Amin canım, rabbim sizede sabır versin. Wc kullanımı, çamaşırları nasıl temizleniyor. Ayrı yıkanıyor diye okudum netteNe demek canım benim aklınıza birşey takılırsa sorabilirsin ne yazık ki tecrubeliyiz bu konuda.Allah kimseye ogretmesin.
Proyum cunku
Biz hiç yabancılık çekmedik dermişimSürekli burada kalarak:)
Ben anneme çamaşır sepeti almıştım onda biriktiyordum.onunkileri ayrı yikiyordum.Wc de iki tane varsa ayrı yapabilirsin.Amin canım, rabbim sizede sabır versin. Wc kullanımı, çamaşırları nasıl temizleniyor. Ayrı yıkanıyor diye okudum nette
Bide ilk gün hastayı ne derece etkiliyor
Olur mu öyle
Sagol canım, Allah razı olsun
Hadi inşallahOlur mu öyleşey geçmişi okuyordum iyiyim şükür sen nasılsın eşim halledecek bakalım cikmz ayın son carsambasi
Oh keyif yap o zaman bende yatakta yazıyorum yorgunum ama uykum yok :))Hadi inşallahbende bugün çok yoruldum valla anca oturdum yerime şimdi bir ucu bir arada hallettin:)
Olsun anlarız bizTelefonda kelimeleri yanlış yazıyor iki kere düzeltmeye uğraşıyorum birde
Ben kaybettim canım ne yazık ki annemi