Evet bizde çamaşırları ayrı yıkayalım. Wc iki tane, klozeti o kullanır. Biz gurbetteyiz, kimsemiz yok zaten, misafir gelmiyor.Ben anneme çamaşır sepeti almıştım onda biriktiyordum.onunkileri ayrı yikiyordum.Wc de iki tane varsa ayrı yapabilirsin.
İlk gün annemde kemo yan etki yapmadı ertesi gün mide bulantısı ve ishal.
Bol bol su içmeye baksın.Hos suyu bile mideleri kabul etmiyor ama.
Birde misafir kabul etmeyin kanser bulaşıcı değildir hastayı korumak için misafir kabul edilmez çünkü kendi bağışıklık sistemindeki kanserli hücreleri oldururken sağlıklı hucreleride öldürüyor bu sebeple küçücük bir enfeksiyon hastalarda hayati tehlikelere bile yol açar.
Benim de üç küçük çocuğum vardı anneme bakarken korkma onlara hastalık açısından birşey olmaz .çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun aile için de çok zor ne kanseri idi?Evet bizde çamaşırları ayrı yıkayalım. Wc iki tane, klozeti o kullanır. Biz gurbetteyiz, kimsemiz yok zaten, misafir gelmiyor.
Ben sadece küçük oglum için ve hamilelikte nasıl oluyor onu merak ediyorum.
Eşimde hiç doktora sormamış, yarın soracak bakalım. Onun için de çok zor. Psikolojik olarak da çok zor. Rabbim dert verip derman aratmasın
Amin canım, sagolasın. Mide kanseri, midesi tamamen alındı malesefBenim de üç küçük çocuğum vardı anneme bakarken korkma onlara hastalık açısından birşey olmaz .çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun aile için de çok zor ne kanseri idi?
Komşunun babasının da alındı kanser yzuudujln midesi babası 80-85 yaşlarında şuan çok iyi inşallah sizin hastada iyi olur tek yakındığı şey sürekli yemek yemesiAmin canım, sagolasın. Mide kanseri, midesi tamamen alındı malesef
Allah şifasını nasip etsin inşallahAmin canım, sagolasın. Mide kanseri, midesi tamamen alındı malesef
Bizim kide aynı,30 gün oldu hemen hemen. Bugun mutfakta biz içerdeyken makarna pilav falan yemiş. Önünden aldım ne yapim. Dikkat etmiyor, çocuk gibi oluyorlarKomşunun babasının da alındı kanser yzuudujln midesi babası 80-85 yaşlarında şuan çok iyi inşallah sizin hastada iyi olur tek yakındığı şey sürekli yemek yemesi
vakit saat gelmedi ise ne olursa olsun yaşanıyor ama vakit saat geldi ise ne yapsan nafile oluyor.Komşunun babasının da alındı kanser yzuudujln midesi babası 80-85 yaşlarında şuan çok iyi inşallah sizin hastada iyi olur tek yakındığı şey sürekli yemek yemesi
Amin canımAllah şifasını nasip etsin inşallah
Kemoterapi iştahı kesiyor ne yazikkiBizim kide aynı,30 gün oldu hemen hemen. Bugun mutfakta biz içerdeyken makarna pilav falan yemiş. Önünden aldım ne yapim. Dikkat etmiyor, çocuk gibi oluyorlar
Evet öyle yapıyormuş. Zor günler de geçecek inşallahKemoterapi iştahı kesiyor ne yazikki ☹
İnşallah canım.Evet öyle yapıyormuş. Zor günler de geçecek inşallah
Sizin ne kanseri idiİnşallah canım.
Neler neler var netteBaklavanın visnelisinide mi yapmışlar
Bizimki o kadar nadirmis ki kime söylesem ona ne diyorlardı vulva kanseriSizin ne kanseri idi
Seninkide marjinal birşey miNeler neler var netteişimiz çok zor bu sefer
Bende ilk kez duydum. Mekanı cennet olsun teyzeninBizimki o kadar nadirmis ki kime söylesem ona ne diyorlardı vulva kanseri
Amin inşallah canım.Dis genital organdan tutuluyor.Bende ilk kez duydum. Mekanı cennet olsun teyzenin
Daha önce görmüştüm ama yoamadim YouTube 3 farklı kişi yapmış yapan çok değil ama bilinen bişey demek ki başkası da sormuş ben bilmiyordum yeni tanışmıştım kendisi ileSeninkide marjinal birşey mi
Kaçıncı evrede fark edildi. Bizim ki 2.evrenin başı. Lenflere sıçramış onlarda mide ile alındı şükürAmin inşallah canım.Dis genital organdan tutuluyor.
Belirtileri geçmeyen kaşıntı yaralar.Ara kanamalar .