• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kemoterapi seni etkilemez canım radyoterapi de olabilir ondada fazla yaklasmadinmi sorun olmaz birde ped filmi çekildiği zaman iki gün uzak kalman iyi olur.
Bilgilerin için çok teşekkür ederim
Kayınvalide ilgilenecek artık. Bende yemeklerini yaparım

Bilgilerin için çok teşekkür ederim
Kayınvalide ilgilenecek artık. Bende yemeklerini yaparım
Ne demek canım benim aklınıza birşey takılırsa sorabilirsin ne yazık ki tecrubeliyiz bu konuda.Allah kimseye ogretmesin.

Ne demek canım benim aklınıza birşey takılırsa sorabilirsin ne yazık ki tecrubeliyiz bu konuda.Allah kimseye ogretmesin.
Amin canım, rabbim sizede sabır versin. Wc kullanımı, çamaşırları nasıl temizleniyor. Ayrı yıkanıyor diye okudum nette 🙄
Bide ilk gün hastayı ne derece etkiliyor

Amin canım, rabbim sizede sabır versin. Wc kullanımı, çamaşırları nasıl temizleniyor. Ayrı yıkanıyor diye okudum nette 🙄
Bide ilk gün hastayı ne derece etkiliyor
Ben anneme çamaşır sepeti almıştım onda biriktiyordum.onunkileri ayrı yikiyordum.Wc de iki tane varsa ayrı yapabilirsin.
İlk gün annemde kemo yan etki yapmadı ertesi gün mide bulantısı ve ishal.
Bol bol su içmeye baksın.Hos suyu bile mideleri kabul etmiyor ama.
Birde misafir kabul etmeyin kanser bulaşıcı değildir hastayı korumak için misafir kabul edilmez çünkü kemo bağışıklık sistemindeki kanserli hücreleri oldururken sağlıklı hucreleride öldürüyor bu sebeple küçücük bir enfeksiyon hastalarda hayati tehlikelere bile yol açar.

Olur mu öyle😥🤨 şey geçmişi okuyordum :KK43: iyiyim şükür sen nasılsın eşim halledecek bakalım cikmz ayın son carsambasi :KK70:
Hadi inşallah 😊 bende bugün çok yoruldum valla anca oturdum yerime şimdi bir ucu bir arada hakettim.

Hadi inşallah 😊 bende bugün çok yoruldum valla anca oturdum yerime şimdi bir ucu bir arada hallettin:)
Oh keyif yap o zaman bende yatakta yazıyorum yorgunum ama uykum yok :))

Back