- 20 Mart 2008
- 140.733
- 211.206
- 60
Onlara üzülüyorum aslında hayatları nasıl azbuçuk tahmin edebiliyorsun buradan yazdıklarıyla.Amaaann abla saygıları bile yokkii sen benim ablam gibisin asla neolursa olsunn bdvdede olsa saygısızlık etmem sen nedersen de sevmem yanii burasi öyle birşeykii 50 yaşlarında bile saygısı yok kimsenin
Evettt öylee tabiii yaa şaşırıyorumm ayıp yaniiOnlara üzülüyorum aslında hayatları nasıl azbuçuk tahmin edebiliyorsun buradan yazdıklarıyla.
İnsanlar farklı 2 laf çakmayla üstünlük tasladıklarını zannediyorlar.
Ezik ve vasıfsız bana göre.
Henüz o irade ve sağlamlığı kendimde göremiyorum ablam, ben de kendimden şikayetçiyim.Yasom arturda öyle diyor takdir ediyormuş beni:))
Gel sende bırak ilk 3 gün kritik eşikmi ne diyorlarmış onu atlattınmı tamamdır,sabah gözümü açıca balkona çıkıp yakıyordum hemen.
Ciddi arttı bir anda fiatlarda.
Ayıp kelimesini bilmiyorlarda ondan yaşanıyor bunlar.Evettt öylee tabiii yaa şaşırıyorumm ayıp yanii
Kaçyaşında kadın diyorum neler diyolarr ağzım açik kalıyorr yüzlerine gelselerr bi laf edemezler o ayrı herşeyde burda sanaldan olduğu için sadece nedeidklerini bilmiyolar gerçekten ayip yani neolursa olsun
Özüne döndü diğerinden istifa ettti
İyi olmuşDöndümm nevoşş
Ben üzülüyorum açikçası vallahi görünceAyıp kelimesini bilmiyorlarda ondan yaşanıyor bunlar.
Benim en kızgın halimde terlik fırlatırım olur arkadaşlar da bilirler bunu:))
Sanal klavye delikanlılığı bunlar,çok ta tınlamam açıkcası .
Bende seni gördüğüme çok sevindimÇok sevindim canım, hatırlanmak beni mutlu etti, sabaha kadar benim minnoşlar uyutmadı.
Erkek olan kediyi sahipleneli 5 ay oldu, çok sakin bir kediydi, akıllı, efendi.
Kız olan daha 2 hafta önce geldi, oda oyuncu ve sakin bir kedi. Yalniz erkek olan çiftleşmek mi ister, kıskançlık mı yapar küçüğü rahat bırakmıyor.
Sabaha kadar onları ayırdım.
Inşallah yakında birbirlerine alışırlar
Ben öyleydim biliyorsun bant denedim olmadı ilaç içtim ancan 2. kutuda belki birazda o tetikledi.Henüz o irade ve sağlamlığı kendimde göremiyorum ablam, ben de kendimden şikayetçiyim.
Bu yaşımda kız gibi dipdiriyim deseydinEski kulağı kesiklerden kim kaldı yani,ilk yıllarımda hiç cezam yoktu 4 sene flan herhalde.
Sonra çözülmeye başladım sonrada birleştiremedi arkadaşlar saygısızlığa asla tahammülüm yoktur mesela dün biri kızım dedi bana yaaa kızım dedi
Aynen özüne döndüİyi olmuş
Terlikte ne terlik varyaaaa adam öldren cinstenBen üzülüyorum açikçası vallahi görünce
Terlik att tabi ablaa
Yok demedim bunalım yaşamasın diyeBu yaşımda kız gibi dipdiriyim deseydin
Hazırlıklar başlasınnnCuma günü kızcem ve tayfası geliyor pazar günü akşam dönecekler,minnoş benden dolma istedi
Yaşatmalıydın ablam, çok kötü yorumlar yapmış, okudum az evvelYok demedim bunalım yaşamasın diye
Ençokta hafif terlikleri fırlatıyorsunuzzz
Biz alıştık başa döndü
İnşaallah
Aaaa jouu