Evett ablaaaaSelamlar nickine kavuşmuşsun sonunda
Emziririken tutma bence orucu,sıkıntı olmasın sonra.
3 gün daha tutturdum daha önce sorun olmuyor şükür.Emziririken tutma bence orucu,sıkıntı olmasın sonra.
Gitti koton geldi jouuu iyi oldu böyle.Evett ablaaaa
Nasılsınnnn
Gene dikakt et kendine.3 gün daha tutturdum daha önce sorun olmuyor şükür.
Yaaaaaa evet abla hahahah koton ne kotondu yaGitti koton geldi jouuu iyi oldu böyle.
Bende iyiyim ne olsun 1 mil leslie yapacamda oturdum kaldım dün 45 dakika yaptım pert oldum
Tamam, teşekkür ederimGene dikakt et kendine.
Oda değişiktide bu daha ekzotik gibi yani juuuu diyorsunn,yapacamda kalkamadım halaaYaaaaaa evet abla hahahah koton ne kotondu ya
Yaparsın ablacım daha öğlen olmadı
Zorlanma diye o yüzdenTamam, teşekkür ederim
Hahahaha beğendiysen ne mutlu bana güzel ablamOda değişiktide bu daha ekzotik gibi yani juuuu diyorsunn,yapacamda kalkamadım halaa
B daha güzel bence ,yamam lazom hareketleri diyetteyim birde kilo vermem lazım yaklaşıl 5,5 kilo filan verdim 1,5 ayda.Hahahaha beğendiysen ne mutlu bana güzel ablamboşveeerrrrrr hem niye yapıyosun taş gibi karusunn gerek bile yok benceee
Abla istersen dukan birası içebilirsin eğer şekerin tansiyonun yoksaB daha güzel bence ,yamam lazom hareketleri diyetteyim birde kilo vermem lazım yaklaşıl 5,5 kilo filan verdim 1,5 ayda.
Onu denedim 1 kere içtim gün boyu içiliuordu demi o kadar çok tarif varki.Abla istersen dukan birası içebilirsin eğer şekerin tansiyonun yoksa
Ben 1 ayda 5 kilo vermiştim diyetle beraber diyetimi cok sık bile etmedim
Ben 15 gün içtim ablaOnu denedim 1 kere içtim gün boyu içiliuordu demi o kadar çok tarif varki.
Ne kadar devam edilecek dukanda.
Doğru diyorsunO kadar anne karnında durdu, hakkıdır öfkeli olmak
Notlar alıyorum kağıda yazıyorum tarifi sonrada ne kadar kullanılacak diye yzmayınca kalıyorum .Ben 15 gün içtim abla
Gün boyu 1 litre içiyorsun işte hergün tekrarını ediyorusn hep
Aynennn öylee ablaa doğru yapıyorsunNotlar alıyorum kağıda yazıyorum tarifi sonrada ne kadar kullanılacak diye yzmayınca kalıyorum .
Bnede bir tarif bulmuştum onu yaptım gün içnde içmştim.
Bendeki şöyleydi
750 mı su 2 tne yeşil çay karışıyor sıcak suda 10 dk bekliyor yarım limon suyu 1 tanede soda katılıyor içliyor,
Çoğu tarf genelde hep böyleydi.
Aynen öyleBenden değilsen hiç bişeysin gii gibi
Günaydınlar yasocum
Ooo joucummm özüne dönmüşsünn hayırlı olsun nickinAynennn öylee ablaa doğru yapıyorsun
Oriimm teşekkür ederimmmm buarada banlanıp niye gittin bidahaa gitmeeOoo joucummm özüne dönmüşsünn hayırlı olsun nickin
Nasılsın ablacım, sigara bırakma programın nasıl gidiyor?Benden değilsen hiç bişeysin gii gibi
Günaydınlar yasocum