Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Evet ilk krz milli oldu sen gece kalk gir siteye yaz sonra banlan..lk heyecan başka oluyor ben alıştım kesşn 38 filan oldu herhalde bu aralar epey duruldum.En çok bdv ve siyasettin gidiyordum .:KK53:
Hahahaha bende öyleydimm hattaa misafir bizdeykenn geçmişim yatağaa bi bakem dedim bdvye bi girdim çıkamadım dedimde dedimm sonra sabah bi kalktım ban :KK70: :KK70:
Ben 4 5 kere ban yedimde abla sen baya yemişsin hele daha gitme yaa 🙈🙈

İyi olmana ve minik arkadaşları kurtarmana çok sevindim ablacım. 🤗🥰
Uzun zamandır görmeyince merak ettim.😌
Bizler bildiğin gibi, aynen devam ediyoruz.😍🎈🤗🥰
Çok sevindim canım, hatırlanmak beni mutlu etti, sabaha kadar benim minnoşlar uyutmadı.
Erkek olan kediyi sahipleneli 5 ay oldu, çok sakin bir kediydi, akıllı, efendi.
Kız olan daha 2 hafta önce geldi, oda oyuncu ve sakin bir kedi. Yalniz erkek olan çiftleşmek mi ister, kıskançlık mı yapar küçüğü rahat bırakmıyor.
Sabaha kadar onları ayırdım.
Inşallah yakında birbirlerine alışırlar

Hahahaha bende öyleydimm hattaa misafir bizdeykenn geçmişim yatağaa bi bakem dedim bdvye bi girdim çıkamadım dedimde dedimm sonra sabah bi kalktım ban :KK70: :KK70:
Ben 4 5 kere ban yedimde abla sen baya yemişsin hele daha gitme yaa 🙈🙈
Eski kulağı kesiklerden kim kaldı yani,ilk yıllarımda hiç cezam yoktu 4 sene flan herhalde.
Sonra çözülmeye başladım sonrada birleştiremedi arkadaşlar saygısızlığa asla tahammülüm yoktur mesela dün biri kızım dedi bana yaaa kızım dedi :KK53:

Eski kulağı kesiklerden kim kaldı yani,ilk yıllarımda hiç cezam yoktu 4 sene flan herhalde.
Sonra çözülmeye başladım sonrada birleştiremedi arkadaşlar saygısızlığa asla tahammülüm yoktur mesela dün biri kızım dedi bana yaaa kızım dedi :KK53:
Amaaann abla saygıları bile yokkii sen benim ablam gibisin asla neolursa olsunn bdvdede olsa saygısızlık etmem sen nedersen de sevmem yanii burasi öyle birşeykii 50 yaşlarında bile saygısı yok kimsenin

X