- 14 Haziran 2019
- 13.311
- 47.053
Yaa kaza kursunlarına geldim kuzucan sormaOriimm teşekkür ederimmmm buarada banlanıp niye gittin bidahaa gitmee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kaza kursunlarına geldim kuzucan sormaOriimm teşekkür ederimmmm buarada banlanıp niye gittin bidahaa gitmee
Geceyi boş buldun kendini tabii paciikoda durmadııYaa kaza kursunlarına geldim kuzucan sorma
İyiyim yasocum sağol dışadaydım şimdi gerldim eve.Nasılsın ablacım, sigara bırakma programın nasıl gidiyor?
İlk defa millioldu mervişim havai fişek atmamız lazımGeceyi boş buldun kendini tabii paciikoda durmadıı
Dengesizdi işteAynen öyle
Şimdi hazırladım biraz soığusun içecem,15 gün bitip ara vermek lazım demi buna genelde hep böyle yapıyotrlar bu kürlerde.Aynennn öylee ablaa doğru yapıyorsun
Öylemi ilkkez mi banlandı ablaİlk defa millioldu mervişim havai fişek atmamız lazım
Evet ilk krz milli oldu sen gece kalk gir siteye yaz sonra banlan..lk heyecan başka oluyor ben alıştım kesşn 38 filan oldu herhalde bu aralar epey duruldum.En çok bdv ve siyasettin gidiyordum .Öylemi ilkkez mi banlandı abla
Ayy benim çok zoruma gitmişti ilk banlandığımda ya
Kolay gelsin canımMerhaba ablacım
Aynen devam ediyoruz
Teşekkür ederiz ablacımKolay gelsin canım
Başarılar dilerim
Helâl olsun sanaİyiyim yasocum sağol dışadaydım şimdi gerldim eve.
İyi gidiyor benden hiç beklenmeyecek performaslar gösteriyorum,yılbaşı akşamı 1 tane içtim o kadar bugün 1 hafta oldu.
Gün itibariyle cigara 22 tele oldu
Yasom arturda öyle diyor takdir ediyormuş beni:))Helâl olsun sana
Benimki de 25₺ olmuş
Hahahaha bende öyleydimm hattaa misafir bizdeykenn geçmişim yatağaa bi bakem dedim bdvye bi girdim çıkamadım dedimde dedimm sonra sabah bi kalktım banEvet ilk krz milli oldu sen gece kalk gir siteye yaz sonra banlan..lk heyecan başka oluyor ben alıştım kesşn 38 filan oldu herhalde bu aralar epey duruldum.En çok bdv ve siyasettin gidiyordum .
Çok sevindim canım, hatırlanmak beni mutlu etti, sabaha kadar benim minnoşlar uyutmadı.İyi olmana ve minik arkadaşları kurtarmana çok sevindim ablacım.
Uzun zamandır görmeyince merak ettim.
Bizler bildiğin gibi, aynen devam ediyoruz.
Eski kulağı kesiklerden kim kaldı yani,ilk yıllarımda hiç cezam yoktu 4 sene flan herhalde.Hahahaha bende öyleydimm hattaa misafir bizdeykenn geçmişim yatağaa bi bakem dedim bdvye bi girdim çıkamadım dedimde dedimm sonra sabah bi kalktım ban
Ben 4 5 kere ban yedimde abla sen baya yemişsin hele daha gitme yaa
Özüne döndü diğerinden istifa etttiOoo eski nicke dönülmüş
Döndümm nevoşşOoo eski nicke dönülmüş
Amaaann abla saygıları bile yokkii sen benim ablam gibisin asla neolursa olsunn bdvdede olsa saygısızlık etmem sen nedersen de sevmem yanii burasi öyle birşeykii 50 yaşlarında bile saygısı yok kimseninEski kulağı kesiklerden kim kaldı yani,ilk yıllarımda hiç cezam yoktu 4 sene flan herhalde.
Sonra çözülmeye başladım sonrada birleştiremedi arkadaşlar saygısızlığa asla tahammülüm yoktur mesela dün biri kızım dedi bana yaaa kızım dedi