Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah evettt sen martaa olsunn 2 ay şuracıkta ne kaldı kaçındaAaaa jouu ben martaa
İyi oldu değiştirdiğin,minnoşta değiştirecek herhalde zamanını bekliyordu.
Bilmiyorum yaHahahahah evettt sen martaa olsunn 2 ay şuracıkta ne kaldı kaçında
Evet ablaİyi oldu değiştirdiğin,minnoşta değiştirecek herhalde zamanını bekliyordu.
Aynen iyi olduuBiz alıştık başa döndü
Evett abla o zaman bian değiştirdii ben gibiiİyi oldu değiştirdiğin,minnoşta değiştirecek herhalde zamanını bekliyordu.
Şimddii senii beklicuuzzzz meraklaaaaBilmiyorum ya
Ne güzel olur demi cici bebeyle yapılan tatlılarrr ohh misler gibinnSütlü tatlılar olsaydı laktozsuz sütle harmanlandığım eşsiz lezzet eti cicibebe’mle katılırdım aranıza
Doğru hatırlamıımm minnoşşEvet abla
Pişman oldu bence değiştirdiğine gibin sankiiEvett abla o zaman bian değiştirdii ben gibii
Evett bende çok pişman oldum yaaa herkes linçledii beniiPişman oldu bence değiştirdiğine gibin sankii
Bebeyi şimdiden alıştırıyor musun?Sütlü tatlılar olsaydı laktozsuz sütle harmanlandığım eşsiz lezzet eti cicibebe’mle katılırdım aranıza
Gene fena değildi o nickte,eski nicklere alılınca değişimde olunca bazen tuhaf geliyoe.Evett bende çok pişman oldum yaaa herkes linçledii benii
Evett abla öyle oluyor gerçekten şimdi cottona alışanlarr beni linçlediler hahaha hangisine döneceğimi şaşırdımmGene fena değildi o nickte,eski nicklere alılınca değişimde olunca bazen tuhaf geliyoe.
Sen hangisinde kendini rahat hissediyorsan öyle düşün,ben şmdi başka nick alsam site üyeleri ayaklanma yapar isyan çıksr herhadle çünkü biliniyor se seviliyor diye düşünüyorumEvett abla öyle oluyor gerçekten şimdi cottona alışanlarr beni linçlediler hahaha hangisine döneceğimi şaşırdımm
Evet evett oyle tabii yok abla zaten eski nicke geçmek iyi oldu seviyodum da bianlıkla değiştiriyordummSen hangisinde kendini rahat hissediyorsan öyle düşün,ben şmdi başka nick alsam site üyeleri ayaklanma yapar isyan çıksr herhadle çünkü biliniyor se seviliyor diye düşünüyorum
Bence kalsın artık değiştirme derim.Evet evett oyle tabii yok abla zaten eski nicke geçmek iyi oldu seviyodum da bianlıkla değiştiriyordumm
Hahah yok abla daha değiştirmem yeterrBence kalsın artık değiştirme derim.
Benimde 2. nicikim bu ilki saçma sapan bişeydi zaten
Aynen kalsın böyleHahah yok abla daha değiştirmem yeterr
Şimddii senii beklicuuzzzz meraklaaaa