- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.783
Sırf konuşmak için konuşan çok. Kendi gibi düşünmeyenden nefret eden de ,azala azala bitsinlerAynen bunu kendince yapan çok burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf konuşmak için konuşan çok. Kendi gibi düşünmeyenden nefret eden de ,azala azala bitsinlerAynen bunu kendince yapan çok burada.
Tamam ablaYavrummmm az bişi daha küçük yazsan gözümü alıyorrrr öyleeeeeeee
Gene aynıııı yafrummmTamam abla
Bende iyiyim sağolasın. Diyet yapmaya çalışıyorum sürekli ama sadece çalışıyorum, yapabilsem bir sonuca ulasacagimda.Şükür canım İyiyim netsizlik hariciarada girip bakıp çıkıyorum net malum sen nasılsın
Dikkat et emzirme dönemindesin hala değilmi..Bende iyiyim sağolasın. Diyet yapmaya çalışıyorum sürekli ama sadece çalışıyorum, yapabilsem bir sonuca ulasacagimda.
Günaydın berrecimmGünaydın
Çok teşekkür ederim sağ olsun diyor annem deÇk iyi kendini daha iyi hissedersin orada,keyfini çıkar kafanı dinlendir en azından anneyede hürmetler benden
Rica ederim ne demek anne yanındaolmak bile muhteşemÇok teşekkür ederim sağ olsun diyor annem de
Öyle gerçekten, yorulur muyum bakabilir miyim endişesi yok nasılsa annem yanımda birlikte hallederiz rahatlığı var. Kafa rahat olunca da her şey daha kolay geliyor insanaRica ederim ne demek anne yanındaolmak bile muhteşem
Kesnlikle öyle,anne yanında olunca ayak uzatıp dnlemme zamanıda oluyor biliyorsun ki bebeğe bakan bir kıca yürek var orada.Öyle gerçekten, yorulur muyum bakabilir miyim endişesi yok nasılsa annem yanımda birlikte hallederiz rahatlığı var. Kafa rahat olunca da her şey daha kolay geliyor insana
Evet emziriyorum. Çok şükür bir azalma olmadı. Hatta hamilelikten kalan orucum vardı 7 gün onu tutacağım. Hazır kistayken zorlaması beni.Dikkat et emzirme dönemindesin hala değilmi..
İyi olmana ve minik arkadaşları kurtarmana çok sevindim ablacım.Selam canım
Büyük eve taşındım, 2 de kedi sahiplendim. Kendi işime ancak yetişiyorum.
Bildirim gelirse oylama yapıp çıkıyorum, takip edemiyorum.
Sizler napıyorsunuz? Yarışa devam mı?
Çok şükür canım, bizler iyiyizSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
@pearlshine
yasminsay
RedGirl
HanimKelesimiGetir
@Oriana
@ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Ben de iyiyim çok şükür minnak aç ve öfkeliÇok şükür canım, bizler iyiyiz
Sen nasılsın, minnakın nasıl?
O kadar anne karnında durdu, hakkıdır öfkeli olmakBen de iyiyim çok şükür minnak aç ve öfkeli
Benden değilsen hiç bişeysin gii gibiSırf konuşmak için konuşan çok. Kendi gibi düşünmeyenden nefret eden de ,azala azala bitsinler
Günaydınlar yasocumHayırlı sabahlar herkese
Selamlar nickine kavuşmuşsun sonundaMeeyyaabbaaaaaa
Emziririken tutma bence orucu,sıkıntı olmasın sonra.Evet emziriyorum. Çok şükür bir azalma olmadı. Hatta hamilelikten kalan orucum vardı 7 gün onu tutacağım. Hazır kistayken zorlaması beni.