- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.106
- 60
Harbide yok ondan haberin varmı hiç nevoşşAynen mapus aşermiş
Evet abla 1 kızı 1 oğlu var
Aleykümselam
Bir daha da kalkıp bakma sakın en ekşınlı konular gece oluyor ona göre ben akşamları yokum ya mazallah bide olsam mapıstan hiç çıkamammYa nevoşum sımdı ben gece 12 ye gelirken uyudum sonra artık sureklı wcye uyandıgım için hadı bı girip kk ya bakayım dedim ondada hanım bana satasınca durduramadım bende kendimi
Ahahahha dogru diyosun abla banlanmalı konular geceleri oluyormus cidden akıllandımBir daha da kalkıp bakma sakın en ekşınlı konular gece oluyor ona göre ben akşamları yokum ya mazallah bide olsam mapıstan hiç çıkamamm
Cidden öyle oluyor sen uyu boşver dalma oralara bir dahaAhahahha dogru diyosun abla banlanmalı konular geceleri oluyormus cidden akıllandım
Tamam ablaCidden öyle oluyor sen uyu boşver dalma oralara bir daha
Birde alışkın değilsin ya ondan yani ilk banı almak böyle oluyorTamam abla
Aynen ilk ban beni sarstıBirde alışkın değilsin ya ondan yani ilk banı almak böyle oluyor
Öyle oluyor zaten neden ben diyorsun,bende ilk defa neden benim banım yok dedim ertesi gün şakkk diye gittimAynen ilk ban beni sarstı
Hayırlısı olsun canım, iyi olsunlar da
Aynen ablacımAnladım hemen yiyemiyorsun tabi sonrada sancı oluyor demek ki.
Geçmiş olsunYa nevoşum sımdı ben gece 12 ye gelirken uyudum sonra artık sureklı wcye uyandıgım için hadı bı girip kk ya bakayım dedim ondada hanım bana satasınca durduramadım bende kendimi
Öyle tabiHayırlısı olsun canım, iyi olsunlar da
Sagol nevosum allahtan uzun kalmadımda çamaşır ihtiyaco falan olmadıGeçmiş olsun
İkisi ile de görüşüyorum ablamHarbide yok ondan haberin varmı hiç nevoşş
Bide gebe zaten yiyec ek aşerse tamamda mapıs aşermeside süper olmuş
Biz destek verirdikSagol nevosum allahtan uzun kalmadımda çamaşır ihtiyaco falan olmadı
Maşallah onada 2 tane oldu demek ki,hiç görüşme fırsatı olmadı harbiyle denk gelemedik hiç ben ordayken onlarda taşınmışlar burayaİkisi ile de görüşüyorum ablam
Sık olmasada yazışıyoruz
Onunda 2 çocuk oldu
Bakırına tükürdüğüm, yine çıkarmış ortayaUzun kalsaydım bi alo derdim
Gecnis olsun canimYok canım nickim aynı ama hayatım baya değiştitüp mide ameliyatı oldum 2.ayım dolmak üzere, iyiyim çok şükür ama bu konu çok tehlikeli şu an benim için
Sen nasılsın canım?
Ahahah yasocum bakırsız yapamıyorumBakırına tükürdüğüm, yine çıkarmış ortaya