- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Yok canım nickim aynı ama hayatım baya değişti
Canım ben ara ara giriyorum okuyorum forumu ama çok yorum yazmıyorum galibaÇipetpet vardı, ablası vardı, Canansu vardı
Hoş geldin ÇipetpetpetpetimYok canım nickim aynı ama hayatım baya değiştitüp mide ameliyatı oldum 2.ayım dolmak üzere, iyiyim çok şükür ama bu konu çok tehlikeli şu an benim için
Sen nasılsın canım?
İyi olun, keyfiniz yerinde olsun inşallahCanım ben ara ara giriyorum okuyorum forumu ama çok yorum yazmıyorum galiba
Ablam da valla hayatı çok yoğun, başka bir şeye vakti kalmıyor galiba artıkkoruyucu aile oldular bir de kız çocukları var artık. Hem 3çocuklu anne, hem öğretmen, devamlı koşturmaca yani
14,5-15kg yakın gitti canım. Elhamdulillah ağrılarım da azaldı baya. Hedef yaklaşık bi 43kg vermekti. İlk aylar daha hızlı veriliyormuş zaten, 3te 1i bitti bakalım. Şimdiden daha sağlıklı hissediyorum, inşallah devamı da güzel olurHoş geldin Çipetpetpetpetim
Geçmiş gitmiş olsun inşallah, kaç kg gitti?
İnşallah canım benim, kısa sürede istediğin kilona ulaşacaksın inşallah14,5-15kg yakın gitti canım. Elhamdulillah ağrılarım da azaldı baya. Hedef yaklaşık bi 43kg vermekti. İlk aylar daha hızlı veriliyormuş zaten, 3te 1i bitti bakalım. Şimdiden daha sağlıklı hissediyorum, inşallah devamı da güzel olur
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor
Doğru Kelebek’eOhhh, darısı başıma
Sabaha karşı sürpriz ile karşılaştım gezenticiğim, benimki geldi
AminAdaş sorma dayanamamaktan ilk banımı yedim allah bereketini vermesin
O saatte ne işin varBidaha wc ye kalkıp kk da gezınmeyecegım nevoş basıma işler geliyor
Yok canım, değişmedi
@gezegenfeza abla vardı önceden
Pinkstrap vardı, ara ara bazı nickler aklıma geliyor benimde
Aslı vardı, gurtmingotam gibi bir nickti hatırladığım. Hippo vardı
Tontri’yi görüyorum bdv de, eski ban kraliçeleri
Anladım hemen yiyemiyorsun tabi sonrada sancı oluyor demek ki.Ablam, benim midem almıyor ablam ya.
Fabrikada çalıştığım dönem kahvaltı etmeyi denedim, oturdu mideme öğlene kadar sancısını çektim. Son çare kendime tost yapıp yanıma alıyordum. 10:00 çay molasında kahvaltımı ediyordum.
Ne çabukİlk tarifimiz geliyor
3.gün hala tarif yokNe çabuk
Çok geçmişler olsun iyisin ama demi şu andaYok canım nickim aynı ama hayatım baya değiştitüp mide ameliyatı oldum 2.ayım dolmak üzere, iyiyim çok şükür ama bu konu çok tehlikeli şu an benim için
Sen nasılsın canım?
Ne güzel hayırlı bir ş yapmışlar ne mutlu onlaraCanım ben ara ara giriyorum okuyorum forumu ama çok yorum yazmıyorum galiba
Ablam da valla hayatı çok yoğun, başka bir şeye vakti kalmıyor galiba artıkkoruyucu aile oldular bir de kız çocukları var artık. Hem 3çocuklu anne, hem öğretmen, devamlı koşturmaca yani
Mapıs çekmiş nevoşşş gel gellll demişşO saatte ne işin var
Pinkin 2 tane demi çocuğu görüşürsen selamlar benden
Hızlı vallaha k,m acabaNe çabuk
Aynen mapus aşermişÇok geçmişler olsun iyisin ama demi şu anda
Ne güzel hayırlı bir ş yapmışlar ne mutlu onlara
Mapıs çekmiş nevoşşş gel gellll demişş
Pinkin 2 tane demi çocuğu görüşürsen selamlar benden
Hızlı vallaha k,m acaba
O saatte ne işin var