- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Çok teşekkür ederim, çok şükür çok çok iyiyim. Şekerim düzeldi elhamdulillah hemen, 10yıldır hiç olmadığım kadar iyiyimÇok geçmişler olsun iyisin ama demi şu anda
Ne güzel hayırlı bir ş yapmışlar ne mutlu onlara
Mapıs çekmiş nevoşşş gel gellll demişş
Pinkin 2 tane demi çocuğu görüşürsen selamlar benden
Hızlı vallaha k,m acaba
Olsun canım sabredebiliyorumGecnis olsun canimbilseydim etiketlemezsim
Çok sevindim iyi olmana demek ki ameliyat iyi geldi sana yaradıÇok teşekkür ederim, çok şükür çok çok iyiyim. Şekerim düzeldi elhamdulillah hemen, 10yıldır hiç olmadığım kadar iyiyim
Olsun canım sabredebiliyorumçok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için
Yaptım ablam hatta foto çekip attım şuan içiyorum saolasinDediğim karışımı yap bnce doktorlarda bunu tavsiye ediyorlar sürekli bitkisel birde.
Onu gördğmde içeriğini bilmiyordum.Yaptım ablam hatta foto çekip attım şuan içiyorum saolasin
Bir daha yapayım sıcak iyi geldi sankiOnu gördğmde içeriğini bilmiyordum.
Çok iyi geliyor bu tarif yumuşatıyor boğazı,şuna dikkt et sıcakken içme sakın sıcak boğazı tetiklermiş biraz daha ılınsın öyle içersin. Bunu bize doktorumuz söylemişti bende sıcak içerdim hep.Bir daha yapayım sıcak iyi geldi sanki
Tamam ablacığım dikkat edicem çok saolasinÇok iyi geliyor bu tarif yumuşatıyor boğazı,şuna dikkt et sıcakken içme sakın sıcak boğazı tetiklermiş biraz daha ılınsın öyle içersin. Bunu bize doktorumuz söylemişti bende sıcak içerdim hep.
Kız bile büyüdüBüyümüş maşallah bebekti gördüğümde en son
Ge.miş olsun bal zencefil karabiber hazırla çok iyi geliyor öksürükte varmı.
Sağolsun fırsat buldukça gelmeye çalışsın
Bende bilmeden sıcakken içiyordum hep meğerse öyle değilmiş.Tamam ablacığım dikkat edicem çok saolasin
Aynen 2 tane çocuklada zor tabi vakitte yok çünkü.Kız bile büyüdü
Zaman bulsalar
Aynen ablaBende bilmeden sıcakken içiyordum hep meğerse öyle değilmiş.
Şimdi bile yeşil çayı bekletip öyle içiyorum
Aynen 2 tane çocuklada zor tabi vakitte yok çünkü.
Kolay değil onlar için daha küçükler birdeAynen abla
Geçmiş olsunÖksürük yok sadece boğaz agrım var hanım ablacim
Gecmiş olsun canımÖksürük yok sadece boğaz agrım var hanım ablacim
Saolasin canım ya biraz bitki çayı yumuşattı sabah bir şey yoktu birden olduGecmiş olsun canım
Kızım ne işin var burdaYok olursam anlayın don neyim filan yollayın corcada haber salın hemen
K.vlidem hep yapar 1 bardak sütü 1 tatlı kaşığı nişastayla karıştır cezvede pişir öyle çok kaynamayacak ılınınca iç.Saolasin canım ya biraz bitki çayı yumuşattı sabah bir şey yoktu birden oldu
Soguk bıseyler mi yedin içtin acaba farketmeden inşallah bitki cayları iyi gelirde rahatlatır bıraz bogazınıSaolasin canım ya biraz bitki çayı yumuşattı sabah bir şey yoktu birden oldu
Burdayım şimdilik ihbar edecem kendimi orada alın beni diye,hak etti yahuu bu nasıl bir mantık böyle.Kızım ne işin var burda
Hanim kız anane seni