- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.225
Yok allaha sukur evdeyimkaynananlamı
ben yılbaşını günü ağlattım rahatladım oh daha bitmedi bidaha yapcamYok allaha sukur evdeyim
Hayirdirben yılbaşını günü ağlattım rahatladım oh daha bitmedi bidaha yapcam
kb görmeye gitmiştmHayirdir
Allah razı olsun minnakım, benim de çayım hazırdı. Şimdi kahvaltım da hazır, sen gelAfiyet olsun benim cayim hazir taze pwynirim de var gel beraber yapalim
Hepsi ayni be bende dun 3 gunluk uemegi goturdum onun bana yaptigi gibi parmaklarini yalayarak yedikb görmeye gitmiştm
muhattap olmuorum kendiyle.. kendi benle oldu kaşındı
Ne guzel olur var yaAllah razı olsun minnakım, benim de çayım hazırdı. Şimdi kahvaltım da hazır, sen gel
ben sokak hayvanlarına verirm yinede ona götürmemHepsi ayni be bende dun 3 gunluk uemegi goturdum onun bana yaptigi gibi parmaklarini yalayarak yedi
Ohhh, darısı başımaKahvaltımı yaptım, üstüne çayımı içiyorum.
Erken uyandım ama kendime gelemedim bir türlü, ancaBen yaptım bile sen geç kalmışsın artık saatlerime dikkat ediyorum diyete girince böle oldum
Benim kızla arturda öyle ekliyorlar resmen deli oluyorum hele artur o daha çok bekliyorErken uyandım ama kendime gelemedim bir türlü, anca
Uyanmamın üstünden en aşağı 2 saat geçmesi lazım, yoksa midem çok bulanıyor.Benim kızla arturda öyle ekliyorlar resmen deli oluyorum hele artur o daha çok bekliyor
2 saat çok fazla yaso artur açıkmıyom diyor aynı yiyoz onunla kalkamıyor resmen yemek için,kızçem o kadar değil yani.Uyanmamın üstünden en aşağı 2 saat geçmesi lazım, yoksa midem çok bulanıyor.
Onlar da o yüzden bekliyor olabilir
Ablam, benim midem almıyor ablam ya.2 saat çok fazla yaso artur açıkmıyom diyor aynı yiyoz onunla kalkamıyor resmen yemek için,kızçem o kadar değil yani.
Oyyy minikom iyiyim şükür sen nasılsın melekim