Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Çipetpet vardı, ablası vardı, Canansu vardı:110:
Canım ben ara ara giriyorum okuyorum forumu ama çok yorum yazmıyorum galiba :oops:

Ablam da valla hayatı çok yoğun, başka bir şeye vakti kalmıyor galiba artık 🙈 koruyucu aile oldular bir de kız çocukları var artık. Hem 3çocuklu anne, hem öğretmen, devamlı koşturmaca yani 💜

Canım ben ara ara giriyorum okuyorum forumu ama çok yorum yazmıyorum galiba :oops:

Ablam da valla hayatı çok yoğun, başka bir şeye vakti kalmıyor galiba artık 🙈 koruyucu aile oldular bir de kız çocukları var artık. Hem 3çocuklu anne, hem öğretmen, devamlı koşturmaca yani 💜
İyi olun, keyfiniz yerinde olsun inşallah :KK60:

Ne mutlu ablana, Rabbim huzurunu daim etsin inşallah. Çok çok selamımı söyle:KK36::KK60:

Hoş geldin Çipetpetpetpetim :KK36:

Geçmiş gitmiş olsun inşallah, kaç kg gitti?👀
14,5-15kg yakın gitti canım. Elhamdulillah ağrılarım da azaldı baya. Hedef yaklaşık bi 43kg vermekti. İlk aylar daha hızlı veriliyormuş zaten, 3te 1i bitti bakalım. Şimdiden daha sağlıklı hissediyorum, inşallah devamı da güzel olur :KK200:

Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor 🌼

14,5-15kg yakın gitti canım. Elhamdulillah ağrılarım da azaldı baya. Hedef yaklaşık bi 43kg vermekti. İlk aylar daha hızlı veriliyormuş zaten, 3te 1i bitti bakalım. Şimdiden daha sağlıklı hissediyorum, inşallah devamı da güzel olur :KK200:

Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor 🌼
İnşallah canım benim, kısa sürede istediğin kilona ulaşacaksın inşallah 🤲🏻🥰😍

Çok şükür iyiyim bende, hamdolsun bugünümüze. 🤲🏻
Boş durmak yok, koşturmaya devam ediyorum 🎈🥰🤗😍

Ablam, benim midem almıyor ablam ya.
Fabrikada çalıştığım dönem kahvaltı etmeyi denedim, oturdu mideme öğlene kadar sancısını çektim. Son çare kendime tost yapıp yanıma alıyordum. 10:00 çay molasında kahvaltımı ediyordum.
Anladım hemen yiyemiyorsun tabi sonrada sancı oluyor demek ki.

Yok canım nickim aynı ama hayatım baya değişti 🙈 tüp mide ameliyatı oldum 2.ayım dolmak üzere, iyiyim çok şükür ama bu konu çok tehlikeli şu an benim için:KK48::KK48::KK48:

Sen nasılsın canım? 💜
Çok geçmişler olsun iyisin ama demi şu anda :KK200:

Ne güzel hayırlı bir ş yapmışlar ne mutlu onlara :KK200:
O saatte ne işin var🤣
Mapıs çekmiş nevoşşş gel gellll demişş :KK70:
pinkstrap pinkstrap çocuklardan yetişemiyor🤷🏻‍♀️😍
Pinkin 2 tane demi çocuğu görüşürsen selamlar benden
Hızlı vallaha k,m acaba :KK53:

Çok geçmişler olsun iyisin ama demi şu anda :KK200:

Ne güzel hayırlı bir ş yapmışlar ne mutlu onlara :KK200:

Mapıs çekmiş nevoşşş gel gellll demişş :KK70:

Pinkin 2 tane demi çocuğu görüşürsen selamlar benden

Hızlı vallaha k,m acaba :KK53:
Aynen mapus aşermiş:KK70:
Evet abla 1 kızı 1 oğlu var😍
Aleykümselam😍❤️

Ya nevoşum sımdı ben gece 12 ye gelirken uyudum sonra artık sureklı wcye uyandıgım için hadı bı girip kk ya bakayım dedim ondada hanım bana satasınca durduramadım bende kendimi🙈🙈
O saatte ne işin var🤣

X