- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.219
Ya gecen dusumdum yaptigi tarifler aklima geliyor nicki aklima gelmiyor bazisininEski arkidişler
Gelmiyorlar artık
Gece buralarda mı takıldın, ne ettin?Keske bende o zaman uyansaydim alarmi kapatip uyumusum ..esimin is arkadasi aradi serviste yoksun hayırdır diyearabayi kapti gitti adamcagiz
Çipetpet vardı, ablası vardı, Canansu vardıYa gecen dusumdum yaptigi tarifler aklima geliyor nicki aklima gelmiyor bazisinin
Onceki gece isim var diye 3 de yattim ama sabah kalkabilmistim o gunGece buralarda mı takıldın, ne ettin?
Lezzetli cipetpet adini degistirdi sanki romatizma bolumunde sohbetimiz oldu en sonÇipetpet vardı, ablası vardı, Canansu vardı
Retro metro mu var yine acepOnceki gece isim var diye 3 de yattim ama sabah kalkabilmistim o gun
Bugun de vucut uyumadi ben degil
Sonra gec kaldim
Esim diyor ben senjn alarmi iptal ettigini gordum ama bir sonrakinde kalkarim diye seslwnmedim
Uykumu alamiyorim ya bu ara hic duymuyorum gwceleri bisey
Bize her yer retro yasminimRetro metro mu var yine acep
Yok canım, değişmediLezzetli cipetpet adini degistirdi sanki romatizma bolumunde sohbetimiz oldu en son
Allah başka dert vermesinHayir aksi gibi bugun kargo iadesine gidecektim sonra arabayi kayinpeder e birakacaktim ic dis temizlenecekti hepsi kaldi cocuklar komsu ile gitti okula kizi da yuruyerek goturwcegim
Yarin evdeki tum cihazlarin alarmini ayni anda araliklarla kurmam lazim
Amin canim amjnAllah başka dert vermesin
Birde cicek nicki olan biri vardiYok canım, değişmedi
gezegenfeza abla vardı önceden
Pinkstrap vardı, ara ara bazı nickler aklıma geliyor benimde
Ben almayayım arkadasın algılaması sorunlu yasomKızçeleri de alıştıracaksın o rutubetli yerlere
Ama, ben o atışmalarınızdan hiçbir şey anlamadım
Tekrar mı atışsanız
Hosgrldin oriBen almayayım arkadasın algılaması sorunlu yasom
Duzsuz’um vardı, Tontrim vardıBirde cicek nicki olan biri vardizambak mi leylak mi
Tuzsuz hic gelmiyor artik kk da yokDuzsuz’um vardı, Tontrim vardı
Zambak mı, kimdi ki O?
Aslı vardı, gurtmingotam gibi bir nickti hatırladığım. Hippo vardı
İyiyim minnoşum sağol sen nasılsınNasilsin
Böyle iyiyim diyorsun yaniiYok, istemiyorum