- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.594
Ben de baklavanın arasına çizkek koymak istiyorum ama yokŞerbetli tatlı diyeyim pardon. Yoksa ben Lotuslu çizkek yapmak istiyorum, yaptırmıyorlar.
Çorba diyolla
Haşhaşlı olanı var. Üzerine kremşanti sürüp istediğin gibi süslüyorsunMuhallebili olursa Kıbrıs tatlısı gibi yapılırdı evet. Ama öyle dümdüz revani üstüne çileK…
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bir dahakine de öyle bir şey kaparım.Haşhaşlı olanı var. Üzerine kremşanti sürüp istediğin gibi süslüyorsun
Yöresel corbaaa olacak oÇorba diyolla
Çorba olsun da şu bakır kabımı kullanayım artık. Gördükçe atasım geliyor evden. Aşırı yöresel bir şey. Kaynanama hediye edeceğim.Çorba diyolla
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bir dahakine de öyle bir şey kaparım.
Senin de mi bakırın var sende mi brütüsÇorba olsun da şu bakır kabımı kullanayım artık. Gördükçe atasım geliyor evden. Aşırı yöresel bir şey. Kaynanama hediye edeceğim.
Yavrım o taze bittiYöresel corbaaa olacak o
Benim hazırliklarim tamam hemen başlasın
Hususi yarışmalar için aldıSenin de mi bakırın var sende mi brütüs
Bi benim mi yokHususi yarışmalar için aldı
Ben yeni aldım. Hatta yetişmedi kargo, bekledim son ana kadar, tarifimi de yapamamıştım. Ama hiç tarzım değil yav, evde ona uygun bir şey yok. Buradaki bakırlar gibi sade şık bir şey değil. Buram buram yöresellik.Senin de mi bakırın var sende mi brütüs
Baktım evde onu kombinleyecek bir şey de yok. Saçma bir tercih yapmışım.Hususi yarışmalar için aldı
Yaaa olamaz kendi kendime yoresele giriştim bileYavrım o taze bitti
Boşver biz seninle Tuba Özçakmak tarzı takılırız.Bi benim mi yok
Yöresel kategorisinde kullanırsınBaktım evde onu kombinleyecek bir şey de yok. Saçma bir tercih yapmışım.
Benim de öyle ya. Alsam evde kendini emanet hisseder. Ucuz da değil şimdi, yok almam benBen yeni aldım. Hatta yetişmedi kargo, bekledim son ana kadar, tarifimi de yapamamıştım. Ama hiç tarzım değil yav, evde ona uygun bir şey yok. Buradaki bakırlar gibi sade şık bir şey değil. Buram buram yöresellik.