Ben de var lava ama büyük, onu hangi perspektifden küçük gibi gösterebilirimKüçük Lava tava/sahanda da Pinterest çorbası güzel olur. Ama bil bakalım kimse Lava yok?
Büyük Lava bende de var. Küçük göstermek imkansız bence, öyle bir perspektif yok.Ben de var lava ama büyük, onu hangi perspektifden küçük gibi gösterebilirim
Ha bir de bakır lokumluğum var küçücük, onu da büyük gibi gösterebilirsem
O zaman kücügünü alırızBüyük Lava bende de var. Küçük göstermek imkansız bence, öyle bir perspektif yok.
Onun üçlü emaye saklama kabından alacaktım. Pahalı deyip almadım. BİM’e gelir nasılsa.O zaman kücügünü alırızRefikadan emaye koleksiyonu da cok güzel bak
Benim gibi bi tabak çanak aşığı dahaOnun üçlü emaye saklama kabından alacaktım. Pahalı deyip almadım. BİM’e gelir nasılsa.
Hobilerim arasında tabak çanak ve erkek bebek/çocuk kıyafetleri almak var.Benim gibi bi tabak çanak aşığı daha
Kendime alışveriş yapmaktan haz almıyorum şunları almaktan aldıgım kadar
Evet canım
Niyetliyim ,içmiyorum zaten canim+18 gazozu bu. Normal gazoza benzemezkafa yapar dikkat et
En iyisini yaptik aşkomHadi uyuyalım
Günaydın
Günaydın
Gel canım beklerizGelicem nevros zaten ne zamandır gizli gizli takipteyim
Çorba birde yöresel olursa bende o iş
Kalıpta yapsa ve süslese farklı olurduRevaniyi nasıl öyle yapacak yavÜstüne bir krema lazım gibi duruyor.
Çıkarın bizi.mutlu etmekNevreste tekrar soruyorum benim çıkarım ne ?
Bu arada bende kıbrıs tatlısı yapıyorum ve evet zor ama mesela bir tulumba tutturmak daha zor.
Ama süslemii, püslemiş ve açık ara öne geçmiş
Kimse kıbrıs tatlısını yapan , pankekte yapsa birinci olurdu