- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Yok ya ancak bakır tavam olabilir benim onu da mıhlama falan yaparken kullanırımSenin de yakında olur merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ancak bakır tavam olabilir benim onu da mıhlama falan yaparken kullanırımSenin de yakında olur merak etme
Ben de bir iki kullanırım, sonra kayınvalideme ya da eşimin halasına hediye ederim diye aldım.Benim de öyle ya. Alsam evde kendini emanet hisseder. Ucuz da değil şimdi, yok almam ben
Onlar ucuz bakYok ya ancak bakır tavam olabilir benim onu da mıhlama falan yaparken kullanırım
Onda çorba sunumu da çok güzel oluyorYok ya ancak bakır tavam olabilir benim onu da mıhlama falan yaparken kullanırım
Ne yaptın Cemos yuvalamaya mı başladınYaaa olamaz kendi kendime yoresele giriştim bile
Aklına bir şey düşürme şunun.Onda çorba sunumu da çok güzel oluyor
Yokkk anneanneme aradım en yöresel tarifi düşün gelip yapicam dedimNe yaptın Cemos yuvalamaya mı başladın
Bazı şeyler de illa bakır istiyor şimdi, o tariflerden kacıyoruz yöreseli de güveçle bambuyla falan kurtarmaya calısırım artık napalımBen de bir iki kullanırım, sonra kayınvalideme ya da eşimin halasına hediye ederim diye aldım.
Yapılmış o cok yapılmış yapılmışı yapamamOnda çorba sunumu da çok güzel oluyor
Bambuyla yöresel miBazı şeyler de illa bakır istiyor şimdi, o tariflerden kacıyoruz yöreseli de güveçle bambuyla falan kurtarmaya calısırım artık napalım
Çok komik oldu demiBambuyla yöresel mi
balkabağında sunarsınYapılmış o cok yapılmış yapılmışı yapamam
Nenem de hep bambu kullanırdı.Çok komik oldu demi
Ben yöresellere katılmayayım ya en iyisibalkabağında sunarsın
Sen bilirsinBen yöresellere katılmayayım ya en iyisi
Emaye Emaye çok güzel olur bak tam pinterest işi. Ama bil bakalım kimde emaye de yokNenem de hep bambu kullanırdı.
Zaten ben hiç yöresel tarif de bilmiyomSen bilirsin
Google aratırsın, oldu bitti. Yapması kolayZaten ben hiç yöresel tarif de bilmiyom
Küçük Lava tava/sahanda da Pinterest çorbası güzel olur. Ama bil bakalım kimse Lava yok?Emaye Emaye çok güzel olur bak tam pinterest işi. Ama bil bakalım kimde emaye de yok
Bakıcaz artıkGoogle aratırsın, oldu bitti. Yapması kolay