Bana da rakı diyo fare diyo gece gece
Basıma bi işler gelmeden gidip yatak bari
Zavallı ceylanlari
Hadi uyuyalımBen tirsiyommm
Jennaaaa
Iyi gecelerHadi uyuyalım
Amiin inşallah kuzumAllahh kucağına sağlıcakla nasip etsin bitanemm herşey çok güzel olacakk
Hayırlı geceler nevoşumHayırlı geceler
Gelicem nevros zaten ne zamandır gizli gizli takipteyim
+18 gazozu bu. Normal gazoza benzemezGazoz deyince senin aklına ne geliyor ?
Kimse basamadı o yüzden
Revaniyi nasıl öyle yapacak yavAma ben sana söyledim yapmadın
Çok güzel olurdu benceRevaniyi nasıl öyle yapacak yavÜstüne bir krema lazım gibi duruyor.
Muhallebili revani var ya. Seninkinin aynısı olurduRevaniyi nasıl öyle yapacak yavÜstüne bir krema lazım gibi duruyor.
Öyle revani mi olur yav o artık başka ve güzel bir tatlı olurduMuhallebili revani var ya. Seninkinin aynısı olurdu
Var ama öyle bi revaniÖyle revani mi olur yav o artık başka ve güzel bir tatlı olurdu
Muhallebili olursa Kıbrıs tatlısı gibi yapılırdı evet. Ama öyle dümdüz revani üstüne çileK…Çok güzel olurdu bence
Haşhaşlısı olduğunu bilmemem peki… Tatlı kültürüm sıfır. Kıbrıs tatlısını da ilk defa duydum ve yedimmahksjsknsVar ama öyle bi revaniDaha çok haşhaşlısında muhallebili oluyor
İyi ki sıfır margırıt heyıl iyi ki sıfırHaşhaşlısı olduğunu bilmemem peki… Tatlı kültürüm sıfır. Kıbrıs tatlısını da ilk defa duydum ve yedimmahksjskns
Şerbetli tatlı diyeyim pardon. Yoksa ben Lotuslu çizkek yapmak istiyorum, yaptırmıyorlar.İyi ki sıfır margırıt heyıl iyi ki sıfır