Diyete uygmadıgım nasıl da belli.
Bugun boğazım asırı agrıyordu uyandıgımda şiddetli enfeksiyon geçireceğim belli
Geçmiş olsun kızlar havalar hastalık havası dikkat edin kendinizeSağlık olsun canım olsun sağlığın iyi olsun da telafi edilir. Benim de boğazım garip, öksürük var inşallah önlem alacağım engelleyeceğim. Hiç hasta olunacak zaman değilinşallah olmayalım.
amin canım. bu sefer olsun artıkHayırlı olsun Fulyacım inşallah istediğin kiloya gelene kadar azmini isteğini enerjini korursun sen istersen yaparsın
teşekkür ederim saram daha iyi hamdolsun.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
tamam kuzum zaten aktif değiliz herkesin yoğunluğu varkızlar ben başka grupta da yazıyorum bilginiz olsun.
evet canım yaa. birkaç kişi kaldık.tamam kuzum zaten aktif değiliz herkesin yoğunluğu var
senin menüleri çok seviyorum benKahvaltı
2 yumurtadan bol peynirli cevizli omlet
1 kapya
Akşam
1 kâse kısır
Çekirdek
1 tatlı kaşığı tahin ceviz
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Sabah yüzümü yıkarken torun geldi, kucağımdan inmedi, hem yemek, hem iş yapmak beni çok yordu.
Akşam 7 de gittiler, ev işine tekrar giriştim, 9 da oturdum.
Daha katlanacak çamaşırlarım var ve benim ayaklarımın altı yanıyor.
Onlar da yarına kalsın
Cok sag olasin saracımGeçmiş olsun canım oğluşuna ve sana
benim de karnım, sırtım fena yağ bağladı. göğüslerden bahsetmiyorum bileIyi geceler kizlar
Insallah yarina istahim iner.a bakalim bugun 3000 kaloriye yakin yedim arrik gobegim yag baglamaya basladi.acil durum acil durum
Evetsenin menüleri çok seviyorum ben
ben de karar aldım. sabahları yumurtayı 2 adet yiyeceğim. köy yumurtası alıyorum. gezen tavuk yumurtaları da biliyorsun küçük oluyor. 2 tanesi neredeyse 1,5 yumurta ediyor
ben de en azından peynirli sebzeli yaparım. böyle karışık daha güzel oluyor. bir de aklında olsun içine fajita baharatı atıyorum. çok güzel oluyor. burada arifoğlu markasının cajun ve fajita baharatları çok lezzetli. hem saflar hem de karışımları çok orantılı. ben omletin içine fajitadan koyuyorum. çok lezzetli oluyor.Evet
Ben diğer yiyeceklerimi de içine katıyorum, hem yumurtanın kokusu gelmiyor hemde tava böreği gibi oluyor.
Yumurtayı iyice çırpıyorum, içine peynir, pastırma, zeytin, ceviz, susam, maydanoz bunlardan istediğimi ekleyip tereyağında arkalı önlü pisiriyorum
Hiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara araamin canım. bu sefer olsun artık
sen kaç kilosun şimdi?