serbest günlük

Diyete uygmadıgım nasıl da belli.
Bugun boğazım asırı agrıyordu uyandıgımda şiddetli enfeksiyon geçireceğim belli

Geçmiş olsun kızlar havalar hastalık havası dikkat edin kendinize

LİSTEMİZ 4. ETAP 22 EKİM 2021

-Zerosima
(64,2///%)h:57
-Fatma__4224 ( 75,1///%)h: 60
Baby Cat ( 74,2/73,8//% )h:60
gezegenfeza (73,1/71,8//%)h:65
Gulhan1 (59,1/58,9//% )h:

TAKIM İÇİ

60kiloyum
( 89,4/89,5//% )h:79
-nazaarboncukk (74,4///%)h:62
-cosmicgirl (116,6///%)h:80

Son düzenleme:
Kahvaltı

2 yumurtadan bol peynirli cevizli omlet
1 kapya

Akşam

1 kâse kısır
Çekirdek
1 tatlı kaşığı tahin ceviz

Su
1,5 lt
3 kupa kahve

Sabah yüzümü yıkarken torun geldi, kucağımdan inmedi, hem yemek, hem iş yapmak beni çok yordu.
Akşam 7 de gittiler, ev işine tekrar giriştim, 9 da oturdum.
Daha katlanacak çamaşırlarım var ve benim ayaklarımın altı yanıyor.
Onlar da yarına kalsın

senin menüleri çok seviyorum ben
ben de karar aldım. sabahları yumurtayı 2 adet yiyeceğim. köy yumurtası alıyorum. gezen tavuk yumurtaları da biliyorsun küçük oluyor. 2 tanesi neredeyse 1,5 yumurta ediyor

senin menüleri çok seviyorum ben
ben de karar aldım. sabahları yumurtayı 2 adet yiyeceğim. köy yumurtası alıyorum. gezen tavuk yumurtaları da biliyorsun küçük oluyor. 2 tanesi neredeyse 1,5 yumurta ediyor
Evet
Ben diğer yiyeceklerimi de içine katıyorum, hem yumurtanın kokusu gelmiyor hemde tava böreği gibi oluyor.
Yumurtayı iyice çırpıyorum, içine peynir, pastırma, zeytin, ceviz, susam, maydanoz bunlardan istediğimi ekleyip tereyağında arkalı önlü pisiriyorum

ben de en azından peynirli sebzeli yaparım. böyle karışık daha güzel oluyor. bir de aklında olsun içine fajita baharatı atıyorum. çok güzel oluyor. burada arifoğlu markasının cajun ve fajita baharatları çok lezzetli. hem saflar hem de karışımları çok orantılı. ben omletin içine fajitadan koyuyorum. çok lezzetli oluyor.

amin canım. bu sefer olsun artık
sen kaç kilosun şimdi?
Hiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara ara

Üzüntü stres korku hepsi üstüste gelince psikolojimide etkiledi yemeyi zaten severdim şimdi her dakika ne yesem diye bakıyorum

30 Ekim 2021

Sabah 1 kupa oolong çayı

Öğlen 12.15
1 yumurtadan karışık omlet (bol peynir, maydanoz, 2 yk yulaf ezmesi, süt)
1 çk tahin pekmez+1 çk tahin
köz kapya biber ve salatalık

ara 13.30
sade Türk kahvesi
1 taze incir (tarçınlı)

ara
1,5 mandalina
10 çiğ badem

Akşam 19.15
1 tabak mantarlı sebzeli tavuklu tatlı patates makarnası (tavuk ve sebze çoğunlukta)

az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 1,5 lt su

30 dk fast leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…