kaç yaşında canım?Henüz misafirim gelmedi, bekliyoruz hâlâ.
Yukarı çıkınca test yapacağım, bence üşüttü, duş alıp lunaparka gitti, birşeylere bindiyse rüzgarından kapmıştır zaten havalar soğuk, hiç dikkat etmiyorlar
20kaç yaşında canım?
börekleri görünce gözüm gönlüm açıldıGelelim günün menüsüne
Kahvaltı yok
Akşam
Biraz tatlı ( kadayıf ve baklava) geçen haftadan kalma, bayatlamışlar sevmedim
1 halley bisküvi
2 dilim patatesli börek
1 dilim su böreği
2 çiğköfte
Salata
1 dilim kapya içine beyaz peynirli meze
Su
1,200 anca olur
3 kupa kahve
Spor
20 dakika yürüyüş 60 puan
Gerisine ne sayarsan kaptanım
hadi hayırlısıYarın Allah 'ın Izniyle 2. Seviyeye başlıyoruz.
Inşallah kolay geçer
Benimde, ama 3 dilim çok geldibörekleri görünce gözüm gönlüm açıldı
Feda olsun bisürü arttıbirini bana göndereydin
Iyi geceler kizlarrr
Bugün Kasım ın ilk gunu ve ben acayip kararlar aldim insallah da uygulayabilirim :)
3 kutu bitki cayi siparişi verdim kış çayı meyve çayı nebilemne çayıbildigimiz poset cay yani
Hadi bakalim insallah
Aksamdan ,evde kiraz sapli çayım vardi ondan ictim vs yemek yemedim 1 aydir gram kilo veremedim yilbasina bambaşka gacılar olarak girmeye hazır mıyız bakalımmmm☺☺
Teşekkür ederim İyim canım sen nasılsın çok güzel kilo vermişin İnşallah kurtulur ve bir daha üçlü sayıları görmeyiz Gelirsen canım daha çok motife oluruz
Hayırlı akşamlar
Hepinizi kocaman öpüyorum
Antepia27 Fatmacım geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. Nasılsın?
Geçmiş olsun Fatmacım ameliyat olmuşsun inşallah istediğin kiloya gelir ve hayat boyu kilo sorunu yaşamazsınBende iyiyim canım hamdolsun
İnşallah canım güzelce kilolarimizi veririz
Merhaba canım iyiyim hamdolsun
Evet canım Haziran da ameliyat oldum kilolarimi kontrol edemiyordum artık şimdide hamdolsun iyi gidiyorsen nasılsın
Geçmiş olsun ne oldu kiEki Görüntüle 2943263
Kizlar şu mi minnoşumun parmagindan akan iltihapa da bakin amaannn. Cok sukur geri kalani da uyurken ben akittim .dokundurtmuyor normalde ,doğal olarak aciyor yani. Aman ya
Hiç moralini bozma kaldığın yerden devam et istediğin kiloya geleceksin emin ol arada düşe kalka sonunda başaracazHerkese selamlar iyisiniz inşallah. Allah hepinize iyilik sağlık versin
Bir süre yazamadım, acayip bozdum hele bu hafta hiç sormayın. Tabii kilo hemen çıkıyor ama ödem o. 117.7 görünüyor şu an iki gün dikkat etsem düşecek. Bugün yeniden kaldığım yerden daha iyi şekilde devam ediyorum.
Kahvaltı 09.30 da 341 kalori
36 gram tam buğday ekmeği
1 yumurta ile omlet
16 gram burgu peynir
20 gram siyah zeytin1 salatalık
Yeşilçay
Gün özeti ile devam edeceğim. Güzel bir hafta olsun hepimize
Of of çok kötü olmuş, çok acır ondan dokundurmuyordur.Eki Görüntüle 2943263
Kizlar şu mi minnoşumun parmagindan akan iltihapa da bakin amaannn. Cok sukur geri kalani da uyurken ben akittim .dokundurtmuyor normalde ,doğal olarak aciyor yani. Aman ya