serbest günlük

Hiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara ara

Üzüntü stres korku hepsi üstüste gelince psikolojimide etkiledi yemeyi zaten severdim şimdi her dakika ne yesem diye bakıyorum
oyyy kuzum üzüldüm yaa :110: tabi kolay değil aylarca stres yaşadın. üstüne anneciğinin vefatı vs. kolay şeyler değil.
67 yle falan ayrılmıştın değil mi? 67-68 gibi hatırlıyorum seni. açıkçası sorarken en fazla 75 olmuştur diye düşünmüştüm. ama tabi zor zamanlar geçirdin, yemeye vurmuşsundur kendini. olan olmuş boşver. dön buraya verirsin.

ben de en azından peynirli sebzeli yaparım. böyle karışık daha güzel oluyor. bir de aklında olsun içine fajita baharatı atıyorum. çok güzel oluyor. burada arifoğlu markasının cajun ve fajita baharatları çok lezzetli. hem saflar hem de karışımları çok orantılı. ben omletin içine fajitadan koyuyorum. çok lezzetli oluyor.
Ilk defa duydum, Türkiye 'ye gidersem alıp denerim inşallah

Hiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara ara

Üzüntü stres korku hepsi üstüste gelince psikolojimide etkiledi yemeyi zaten severdim şimdi her dakika ne yesem diye bakıyorum
Sen neler başardın saracığım, inan ve azmet yine yaparsın

Kahvaltı

2 yumurtadan bol peynirli omlet
Ceviz
Kapya

Akşam

Izgara balık
Domates salatası
Bikaç kaşık kısır
Ve iplerin koptuğu an
Azıcık tatlı birşeyler
Nedense pişman olmadım, yerine yarın kahvaltıyı kaldırmayı düşünüyorum

Su
1,5 yaparım
3 kupa kahve

Spor
Bodrumları temizledim, toz, toprak içinde kaldım, çöpleri ayıkladim, çıktım duş aldım, akşam 8 e kadar oturmadım

Kahvaltı

2 yumurtadan bol peynirli omlet
Ceviz
Kapya

Akşam

Izgara balık
Domates salatası
Bikaç kaşık kısır
Ve iplerin koptuğu an
Azıcık tatlı birşeyler
Nedense pişman olmadım, yerine yarın kahvaltıyı kaldırmayı düşünüyorum

Su
1,5 yaparım
3 kupa kahve

Spor
Bodrumları temizledim, toz, toprak içinde kaldım, çöpleri ayıkladim, çıktım duş aldım, akşam 8 e kadar oturmadım
kahvaltında sorun yok bence. kadınlar için 2 öğün idealmiş. erkeklere 1 öğün olabiliyor diye okumuştum.

kahvaltında sorun yok bence. kadınlar için 2 öğün idealmiş. erkeklere 1 öğün olabiliyor diye okumuştum.
Zaten fırsat bulamam gibi, 11 de yardımcılar gelecek, daireleri onlara göre ayarlarım, yatakları toplarım, erkeklerin kahvaltısını veririm, anca yetiştiririm.
Akşama da şehir dışından misafir gelecek.
Ben yine motoru takar maratona çıkarım

oyyy kuzum üzüldüm yaa :110: tabi kolay değil aylarca stres yaşadın. üstüne anneciğinin vefatı vs. kolay şeyler değil.
67 yle falan ayrılmıştın değil mi? 67-68 gibi hatırlıyorum seni. açıkçası sorarken en fazla 75 olmuştur diye düşünmüştüm. ama tabi zor zamanlar geçirdin, yemeye vurmuşsundur kendini. olan olmuş boşver. dön buraya verirsin.
Ben üzüldüğünde sıkıldığında yemek yiyenlerdenim bu yüzden yaz boyu hastanedeydim sonrası covid oldum sonra annemi kaybettim diyet miyet hak getire ve ideal kiloma gelmeden bıraktığım için çok kolay kilo aldım malesef ama sağlığım için kilo vermeliyim kardiyologda kısa sürede fazla kilo alıp vermek iyi değil dedi ve kilo vermemi istedi kafamı bir toplasam hemen başlayacam diyete

merhaba kızlarrr :KK200::halay::halay::halay:

sabah kalkıp hızlıca kahvaltı yaptım. sonra pazar alışverişine gittik. yoruldum. gelince bir Türk kahvesi yapıp içtim. aman bu kilolarla hareket etmek ne zor yaa :KK51: sanki çok iş yapmışım gibi acayip yoruldum :olamaz:

Zaten fırsat bulamam gibi, 11 de yardımcılar gelecek, daireleri onlara göre ayarlarım, yatakları toplarım, erkeklerin kahvaltısını veririm, anca yetiştiririm.
Akşama da şehir dışından misafir gelecek.
Ben yine motoru takar maratona çıkarım
oyyy canım yaa senin işin de zor :KK60: Allah kolaylık versin 🙏💖

Ben üzüldüğünde sıkıldığında yemek yiyenlerdenim bu yüzden yaz boyu hastanedeydim sonrası covid oldum sonra annemi kaybettim diyet miyet hak getire ve ideal kiloma gelmeden bıraktığım için çok kolay kilo aldım malesef ama sağlığım için kilo vermeliyim kardiyologda kısa sürede fazla kilo alıp vermek iyi değil dedi ve kilo vermemi istedi kafamı bir toplasam hemen başlayacam diyete
saracım ideal kilona ineydin bile yine de alırdın. stresle yiyen insanlarız biz. kaldı ki senin stresin daha ağırdı. zor günler geçirdin. zaten hareketliliğimiz kısıtlı.
neyse canım geride bunlar... kafanı topla aranıza dön, beraber başaralım. hem görüntü gidiyor hem sağlık yoksa :KK43:

iyi pazarlar kizlar..ben bu aralar çok yoğunum...ülkemize dönüyoruz...evi topaiyoruz eşyalari satiyoruz çöp atiyoruz tatilat vs...🤕
iyi pazarlar gülhancım. şaşırdım valla. hayırlı olsun. neden öyle bir karar aldınız? işyeriyle sıkıntı mı var eşinin? Türkiye'de hemen iş bulabilecek mi canım?

ben de bir tuhafım. anlamadım. regl öncesiyim ondan mı acaba :olamaz: vücut şiş. oolong içiyorum. akşam da yeşil çay içerim. gelecekse madem gelsin hemen :KK14:

saracım ideal kilona ineydin bile yine de alırdın. stresle yiyen insanlarız biz. kaldı ki senin stresin daha ağırdı. zor günler geçirdin. zaten hareketliliğimiz kısıtlı.
neyse canım geride bunlar... kafanı topla aranıza dön, beraber başaralım. hem görüntü gidiyor hem sağlık yoksa :KK43:
Çok haklısın canım

iyi pazarlar kizlar..ben bu aralar çok yoğunum...ülkemize dönüyoruz...evi topaiyoruz eşyalari satiyoruz çöp atiyoruz tatilat vs...🤕
Birdenbire nerden çıktı canım
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bizde eşim emekli olurda oğlanlar evlenirse uzun süreli gider kalırız diye düşünüyoruz

oyyy canım yaa senin işin de zor :KK60: Allah kolaylık versin 🙏💖
Allah razı olsun
Tamda dediğim gibi kahvaltıya fırsat bulamadım lakin yardımcılar gelmedi, hastalanmış.
Ben yine motoru taktım, odaları süpür, toz al, halıları ser, ötekileri topla, kileri temizle, misafire hazırlık yap derken ayaklarım yanıyor.
Küçük oğlan ateşler içinde yatıyor, yukarı çık ona bak, aşağı in hazırlık yap derken benimde başım çatlıyor.
Birde sabah yakındaki markete gitmek için evden çıktım, market bugün açılmamış, hadi az uzakta türk marketi var, oraya yürü dedim, yürüdüm, alış verişi yaptım, o da ne kasa kuyruğu 20 metre.
Misafir gelmese Aldıklarımı bırakıp çıkacam, onuda yapamıyorum.
20 dakika kuyrukta kaldım

Allah razı olsun
Tamda dediğim gibi kahvaltıya fırsat bulamadım lakin yardımcılar gelmedi, hastalanmış.
Ben yine motoru taktım, odaları süpür, toz al, halıları ser, ötekileri topla, kileri temizle, misafire hazırlık yap derken ayaklarım yanıyor.
Küçük oğlan ateşler içinde yatıyor, yukarı çık ona bak, aşağı in hazırlık yap derken benimde başım çatlıyor.
Birde sabah yakındaki markete gitmek için evden çıktım, market bugün açılmamış, hadi az uzakta türk marketi var, oraya yürü dedim, yürüdüm, alış verişi yaptım, o da ne kasa kuyruğu 20 metre.
Misafir gelmese Aldıklarımı bırakıp çıkacam, onuda yapamıyorum.
20 dakika kuyrukta kaldım
yorucu bir gün olmuş senin için. dinlen biraz.
oğlana test yaptırdınız değil mi gezom? aman covid olmasın bi de.

yorucu bir gün olmuş senin için. dinlen biraz.
oğlana test yaptırdınız değil mi gezom? aman covid olmasın bi de.
Henüz misafirim gelmedi, bekliyoruz hâlâ.

Yukarı çıkınca test yapacağım, bence üşüttü, duş alıp lunaparka gitti, birşeylere bindiyse rüzgarından kapmıştır zaten havalar soğuk, hiç dikkat etmiyorlar

31 Ekim 2021

Sabah 10.00
1,5 kk peynir
7 yeşil 4 siyah zeytin
domates salatalık
1 dilim saf karabuğday ekmeği

Öğlen 14.00
chialı yulaf lapası+ 1/2 muz+ 1 taze incir+ tarçın+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
2 kk peynir
sade kahve

Akşam 18.40
5 adet tavada çinekop balığı (derisini yemedim)
küçük kase avokadolu brokoli salatası
1 dilim saf karabuğday ekmeği
1 tk tahin pekmez

öğlen 1 kupa oolong çayı içtim. yatana kadar 2 kupa daha içeceğim.

yatana kadar 1 lt su

X