serbest günlük

selam kizlar...bu hafta malesef artidayim .
Geçen hafta...58,7
bu hafta ....58,9
arti 200 gr.😕

Eklentiler

• 20211029_091449.jpg
    20211029_091449.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 23
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bol sabırlar dilerim. 😔😔🙏
Amin sağolun teşekkür ederim
doğrudur kuzum, çok zor 😔 Rabbim kolaylık versin. zaman geçiyor saram. günler günleri, haftalar haftaları, aylar ayları, yıllar yılları kovalıyor. geriye dönüp bakınca ne yollardan geçmişiz, neler yaşamışız.
ben çok şükür iyiyim. aylardır hafif yollu bir depresyon geçiriyorum. çok saldım kendimi. elim kolum kalkmıyor. hep evde yatayım, kalkayım, oturayım istiyorum. ruhen bir tükenmişlik var.
işe gidip geliyorum o kadar. hiçbir şeyden zevk almıyorum. nete çok düştüm.

dün kuaföre gittim. çıkışta yürüdüm. hava serindi. üşüdüm. bugün de bir yerde yemek yedik dışarıda. ceketi çıkartmıştım giymedim. biraz da öyle üşüdüm. akşam da derece düşünce üşüme sardı içimi. çay iyi geldi ama.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar hastalık havası ince giyinsen üşüyorsun kalın giyinsen yanıyorsun

Bizim kaloriferler doğru düzgün yanmıyor canım iştede evdede o yüzden üşüyorum bende bu aralar Açaili ananaslı yeşil çay içiyorum tadı kokusu çok hoşuma gidiyor
Saram gelmiş, Hoş gelmiş
Hoşbuldum canım nasılsın

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar hastalık havası ince giyinsen üşüyorsun kalın giyinsen yanıyorsun

Bizim kaloriferler doğru düzgün yanmıyor canım iştede evdede o yüzden üşüyorum bende bu aralar Açaili ananaslı yeşil çay içiyorum tadı kokusu çok hoşuma gidiyor
geçiş dönemi ya havalar çok dengesiz. çaylar kurtarıyor neyse ki :KK5:

20211029_084736.jpg

Evet kizlar bayram icin okula gittik geldim temizlik falan misafir falan derken vaktim olmadi atmaya
Gecen hafta 74.2
Bugun 73.8 cok sukur
-400 gr verilen. Aslinda o kadar yemeye 5 kg almam lazimdi ama yuruyusler cok ise yaradi inslalah yarin da regl olurum da rahatlarim kurtulurum su istahtan
moni moni

29 Ekim Başlangıç Menüm

Kahvaltı 12.15
1 yumurtadan karışık omlet (1 yk yulaf ezmesi+ 1 dilim füme et+ kuşkonmaz)
Balsamik sirkeli salata (1 kk peynir+2 dilim avokado+ az domates+ 1 köz kapya biber)

ara 13.00
1 taze incir+ 1 silme tk tahin
Sade Türk kahvesi

öğle 15.15
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç çekirdek

akşam 19.00
Etli patlıcan yemeği
çoban salata
1 dilim ekşimaya köy ekmeği

öğlen 2 fincan oolong çayı içtim.
az sonra 2 fincan yeşil çay içeceğim.

yatana kadar 1,5 lt su
spor yoktu bugün. belli olmaz belki az sonra azcık leslie yapabilirim. gün içinde uygun olmadım.

Not: Öğlen yemeği hesapta yoktu. aslında kahvaltıyı geç yaptım, yemezdim. ama sanırım şu gizli şeker değerimin azcık yüksek olmasından dolayı yeme isteği uyandı. ben de akşamdan içmediğim tarhana çorbasıyla çekirdeği yedim. bugün böyle oldu yani :KK54::KK54::KK54:

29 Ekim Başlangıç Menüm

Kahvaltı 12.15
1 yumurtadan karışık omlet (1 yk yulaf ezmesi+ 1 dilim füme et+ kuşkonmaz)
Balsamik sirkeli salata (1 kk peynir+2 dilim avokado+ az domates+ 1 köz kapya biber)

ara 13.00
1 taze incir+ 1 silme tk tahin
Sade Türk kahvesi

öğle 15.15
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç çekirdek

akşam 19.00
Etli patlıcan yemeği
çoban salata
1 dilim ekşimaya köy ekmeği

öğlen 2 fincan oolong çayı içtim.
az sonra 2 fincan yeşil çay içeceğim.

yatana kadar 1,5 lt su
spor yoktu bugün. belli olmaz belki az sonra azcık leslie yapabilirim. gün içinde uygun olmadım.

Not: Öğlen yemeği hesapta yoktu. aslında kahvaltıyı geç yaptım, yemezdim. ama sanırım şu gizli şeker değerimin azcık yüksek olmasından dolayı yeme isteği uyandı. ben de akşamdan içmediğim tarhana çorbasıyla çekirdeği yedim. bugün böyle oldu yani :KK54::KK54::KK54:
Hayırlı olsun Fulyacım inşallah istediğin kiloya gelene kadar azmini isteğini enerjini korursun sen istersen yaparsın :KK39:

Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimi 🙈🙈🙈
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim
Geçmiş olsun canım oğluşuna ve sana

X