- 18 Mart 2018
- 29.734
- 116.647
- 34
Haydi kolay gelsinben de yarı başlayacağım Allahın izniyle
Ben pazar gününü iple çekiyorum.
Tatlı türü yiyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi kolay gelsinben de yarı başlayacağım Allahın izniyle
Sorma sormaaman yaa alerji de ne zor. Rabbim şifa versin.
Yok aslinda hic dusunmedimbaby hacamat düşündün mü hiç? bence bir araştır.
Her ay gidiyoruz minigim damardan ilac aliyor ivig tedavisoHastaneye neden gittiniz
Allah şifa versin canım hatırladımSorma sorma
Yok aslinda hic dusunmedim
Her ay gidiyoruz minigim damardan ilac aliyor ivig tedaviso
Amin gezegencimAllah şifa versin canım hatırladım
Amin sağolun teşekkür ederimBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bol sabırlar dilerim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar hastalık havası ince giyinsen üşüyorsun kalın giyinsen yanıyorsundoğrudur kuzum, çok zor Rabbim kolaylık versin. zaman geçiyor saram. günler günleri, haftalar haftaları, aylar ayları, yıllar yılları kovalıyor. geriye dönüp bakınca ne yollardan geçmişiz, neler yaşamışız.
ben çok şükür iyiyim. aylardır hafif yollu bir depresyon geçiriyorum. çok saldım kendimi. elim kolum kalkmıyor. hep evde yatayım, kalkayım, oturayım istiyorum. ruhen bir tükenmişlik var.
işe gidip geliyorum o kadar. hiçbir şeyden zevk almıyorum. nete çok düştüm.
dün kuaföre gittim. çıkışta yürüdüm. hava serindi. üşüdüm. bugün de bir yerde yemek yedik dışarıda. ceketi çıkartmıştım giymedim. biraz da öyle üşüdüm. akşam da derece düşünce üşüme sardı içimi. çay iyi geldi ama.
Hoşbuldum canım nasılsınSaram gelmiş, Hoş gelmiş
Torununu benim yerimede öp kokla gezegenimHayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 2941919
Geçen hafta 72, 800 diye hatırlıyorum
Bugün 71, 800
Tam 4 hafta oldu ve benden giden 4 kilo
Inşallah 2. Seviyede daha fazla gider
Torun burda, biraz huysuz, vaktim yok
Öpüldünüz
bir derdin 200 gram olsun. kız ne artısı benim 30 kilo artım varselam kizlar...bu hafta malesef artidayim .
Geçen hafta...58,7
bu hafta ....58,9
arti 200 gr.
harikasın gezomHayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 2941919
Geçen hafta 72, 800 diye hatırlıyorum
Bugün 71, 800
Tam 4 hafta oldu ve benden giden 4 kilo
Inşallah 2. Seviyede daha fazla gider
Torun burda, biraz huysuz, vaktim yok
Öpüldünüz
geçiş dönemi ya havalar çok dengesiz. çaylar kurtarıyor neyse kiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar hastalık havası ince giyinsen üşüyorsun kalın giyinsen yanıyorsun
Bizim kaloriferler doğru düzgün yanmıyor canım iştede evdede o yüzden üşüyorum bende bu aralar Açaili ananaslı yeşil çay içiyorum tadı kokusu çok hoşuma gidiyor
Elhamdülillah iyiyim canımTorununu benim yerimede öp kokla gezegenim
Hadi hayırlısımerhaba kızlarrr
bugün 89.5 kiloyla start verdim hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınoff dişim ağrıuyor 2 gündür
Hayırlı olsun Fulyacım inşallah istediğin kiloya gelene kadar azmini isteğini enerjini korursun sen istersen yaparsın29 Ekim Başlangıç Menüm
Kahvaltı 12.15
1 yumurtadan karışık omlet (1 yk yulaf ezmesi+ 1 dilim füme et+ kuşkonmaz)
Balsamik sirkeli salata (1 kk peynir+2 dilim avokado+ az domates+ 1 köz kapya biber)
ara 13.00
1 taze incir+ 1 silme tk tahin
Sade Türk kahvesi
öğle 15.15
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç çekirdek
akşam 19.00
Etli patlıcan yemeği
çoban salata
1 dilim ekşimaya köy ekmeği
öğlen 2 fincan oolong çayı içtim.
az sonra 2 fincan yeşil çay içeceğim.
yatana kadar 1,5 lt su
spor yoktu bugün. belli olmaz belki az sonra azcık leslie yapabilirim. gün içinde uygun olmadım.
Not: Öğlen yemeği hesapta yoktu. aslında kahvaltıyı geç yaptım, yemezdim. ama sanırım şu gizli şeker değerimin azcık yüksek olmasından dolayı yeme isteği uyandı. ben de akşamdan içmediğim tarhana çorbasıyla çekirdeği yedim. bugün böyle oldu yani
Geçmiş olsun canım oğluşuna ve sanaAaaa kizlar bugun cumatlydi dimi
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim