oyyy kuzum üzüldüm yaaHiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara ara
Üzüntü stres korku hepsi üstüste gelince psikolojimide etkiledi yemeyi zaten severdim şimdi her dakika ne yesem diye bakıyorum
Ilk defa duydum, Türkiye 'ye gidersem alıp denerim inşallahben de en azından peynirli sebzeli yaparım. böyle karışık daha güzel oluyor. bir de aklında olsun içine fajita baharatı atıyorum. çok güzel oluyor. burada arifoğlu markasının cajun ve fajita baharatları çok lezzetli. hem saflar hem de karışımları çok orantılı. ben omletin içine fajitadan koyuyorum. çok lezzetli oluyor.
Sen neler başardın saracığım, inan ve azmet yine yaparsınHiç söylemesem kilomu daha iyi canım ama yinede söyleyeyim 98 civarındayım kafamı toplayıp yeniden sağlıklı beslenmeye geçmem lazım çünkü kalp çarpıntıları olmaya başladı ara ara
Üzüntü stres korku hepsi üstüste gelince psikolojimide etkiledi yemeyi zaten severdim şimdi her dakika ne yesem diye bakıyorum
kahvaltında sorun yok bence. kadınlar için 2 öğün idealmiş. erkeklere 1 öğün olabiliyor diye okumuştum.Kahvaltı
2 yumurtadan bol peynirli omlet
Ceviz
Kapya
Akşam
Izgara balık
Domates salatası
Bikaç kaşık kısır
Ve iplerin koptuğu an
Azıcık tatlı birşeyler
Nedense pişman olmadım, yerine yarın kahvaltıyı kaldırmayı düşünüyorum
Su
1,5 yaparım
3 kupa kahve
Spor
Bodrumları temizledim, toz, toprak içinde kaldım, çöpleri ayıkladim, çıktım duş aldım, akşam 8 e kadar oturmadım
Zaten fırsat bulamam gibi, 11 de yardımcılar gelecek, daireleri onlara göre ayarlarım, yatakları toplarım, erkeklerin kahvaltısını veririm, anca yetiştiririm.kahvaltında sorun yok bence. kadınlar için 2 öğün idealmiş. erkeklere 1 öğün olabiliyor diye okumuştum.
Ben üzüldüğünde sıkıldığında yemek yiyenlerdenim bu yüzden yaz boyu hastanedeydim sonrası covid oldum sonra annemi kaybettim diyet miyet hak getire ve ideal kiloma gelmeden bıraktığım için çok kolay kilo aldım malesef ama sağlığım için kilo vermeliyim kardiyologda kısa sürede fazla kilo alıp vermek iyi değil dedi ve kilo vermemi istedi kafamı bir toplasam hemen başlayacam diyeteoyyy kuzum üzüldüm yaatabi kolay değil aylarca stres yaşadın. üstüne anneciğinin vefatı vs. kolay şeyler değil.
67 yle falan ayrılmıştın değil mi? 67-68 gibi hatırlıyorum seni. açıkçası sorarken en fazla 75 olmuştur diye düşünmüştüm. ama tabi zor zamanlar geçirdin, yemeye vurmuşsundur kendini. olan olmuş boşver. dön buraya verirsin.
İnşallah canımSen neler başardın saracığım, inan ve azmet yine yaparsın
oyyy canım yaa senin işin de zorZaten fırsat bulamam gibi, 11 de yardımcılar gelecek, daireleri onlara göre ayarlarım, yatakları toplarım, erkeklerin kahvaltısını veririm, anca yetiştiririm.
Akşama da şehir dışından misafir gelecek.
Ben yine motoru takar maratona çıkarım
saracım ideal kilona ineydin bile yine de alırdın. stresle yiyen insanlarız biz. kaldı ki senin stresin daha ağırdı. zor günler geçirdin. zaten hareketliliğimiz kısıtlı.Ben üzüldüğünde sıkıldığında yemek yiyenlerdenim bu yüzden yaz boyu hastanedeydim sonrası covid oldum sonra annemi kaybettim diyet miyet hak getire ve ideal kiloma gelmeden bıraktığım için çok kolay kilo aldım malesef ama sağlığım için kilo vermeliyim kardiyologda kısa sürede fazla kilo alıp vermek iyi değil dedi ve kilo vermemi istedi kafamı bir toplasam hemen başlayacam diyete
iyi pazarlar gülhancım. şaşırdım valla. hayırlı olsun. neden öyle bir karar aldınız? işyeriyle sıkıntı mı var eşinin? Türkiye'de hemen iş bulabilecek mi canım?iyi pazarlar kizlar..ben bu aralar çok yoğunum...ülkemize dönüyoruz...evi topaiyoruz eşyalari satiyoruz çöp atiyoruz tatilat vs...
Çok haklısın canımsaracım ideal kilona ineydin bile yine de alırdın. stresle yiyen insanlarız biz. kaldı ki senin stresin daha ağırdı. zor günler geçirdin. zaten hareketliliğimiz kısıtlı.
neyse canım geride bunlar... kafanı topla aranıza dön, beraber başaralım. hem görüntü gidiyor hem sağlık yoksa
Birdenbire nerden çıktı canımiyi pazarlar kizlar..ben bu aralar çok yoğunum...ülkemize dönüyoruz...evi topaiyoruz eşyalari satiyoruz çöp atiyoruz tatilat vs...
Allah razı olsunoyyy canım yaa senin işin de zorAllah kolaylık versin
yorucu bir gün olmuş senin için. dinlen biraz.Allah razı olsun
Tamda dediğim gibi kahvaltıya fırsat bulamadım lakin yardımcılar gelmedi, hastalanmış.
Ben yine motoru taktım, odaları süpür, toz al, halıları ser, ötekileri topla, kileri temizle, misafire hazırlık yap derken ayaklarım yanıyor.
Küçük oğlan ateşler içinde yatıyor, yukarı çık ona bak, aşağı in hazırlık yap derken benimde başım çatlıyor.
Birde sabah yakındaki markete gitmek için evden çıktım, market bugün açılmamış, hadi az uzakta türk marketi var, oraya yürü dedim, yürüdüm, alış verişi yaptım, o da ne kasa kuyruğu 20 metre.
Misafir gelmese Aldıklarımı bırakıp çıkacam, onuda yapamıyorum.
20 dakika kuyrukta kaldım
Henüz misafirim gelmedi, bekliyoruz hâlâ.yorucu bir gün olmuş senin için. dinlen biraz.
oğlana test yaptırdınız değil mi gezom? aman covid olmasın bi de.