- 18 Mart 2018
- 29.739
- 116.687
- 34
Ah ah benim de göbek sıkıntım var diğer uerlere nazaran. O yüzden garip duruyor kilom yoksa göbek değil başka yer olsa bu kadar sırıtmazdı.
Allah yardımcın olsun canım
hayırlısı zehram inş sabrının sonu istediğin gibi olacakSabah ara duruşma yapılmış ta 2,5 ay sonraya gün verilmiş madem teklifimi kabul edecektiniz önce dönsenize bugün ne güzel bitecekti şimdi 2,5 ay daha beklicez çekişmeli olsa beklersin sıkıntı yok ama anlaşmışsın bir imzayı bekliyor herşey sinirim bozuldu
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | - | - | - | |
| + | +150 | + | - | - | - | |
@Baby Cat | - | - | - | - | - | - | |
| + | +40 | + | +40 | +200 | + | |
| - | - | - | - | - | - | |
| m | m | m | +185 | - | - | |
C cosmicgirl | m | m | m | m | + | +100 | |
| m | m | m | + | - | - | |
G guziss35 | m | m | m | m | m | + | |
hayırlısı zehram inş sabrının sonu istediğin gibi olacak
canım 14 Ekim'den beri uğramıyorsun, merak ettimZeminde olduğun için oluyor. Hergun pencere mermerlerine su dök ancak öyle önlersin
nasılsın fatmam, uğramayınca merak ettimBen bu hafta neden saldım bilmiyorum ama gerçekten 5 aydır diyet spor okadar yoruldum ki. Ayreten birde cocuk tedavisi gerçekten aşırı yorgunum canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Bugun oturdum yarım paket cips yedim pişman değilim ama ne bilim inşallah kilo almadan bu durumu atlatabilirim. Ayreten boğazım acıyor. Zaten bitki çayları içemiyorum gebeliğe engel olan ilaçlar yasak ne yapıcam şaşırdım resmen
Canım topiği kaybettim başka topiklere gidince. Bebiş işleriyle uğraşıyoruz pek iyi sonuçlar çikmadı.. Sonra enfeksiyon oldum o bitti şimdide vucudumda mikrop varmış yani 1 aydır hastalıkla uğraşıyorum. Pek güzel bi ay olmadı..Kilom aynı 49.7 sabitledi ordacanım 14 Ekim'den beri uğramıyorsun, merak ettim
kız sen nerelerdesin karabatak gibi bi varsın bi yoksunIyi gecel3r arkadaslar
Bizim 3 haftalik yaris ne olfu bir bakamafim firsat bulup ama ben kazanamadim kazanani tebrik ediyorum
Valla iyiyim cok şükür dun anemlere felan gittim. Ablam bize geldi iyiyim yani sıkıntı yok ama yediklerime cok dikkat ediyorum da sayılmaz acıkcası bu hafta bittikden sonra yeniden spora ve düzenli beslenmeye donuyorum. Gerçekten baya yorucu zamanlar geçirdim hem spor hem diyet hem tedavi herşey aşırı yorucu geçiyor ama devam etmem gerekiyor.nasılsın fatmam, uğramayınca merak ettim