serbest günlük

Ah ah benim de göbek sıkıntım var diğer uerlere nazaran. O yüzden garip duruyor kilom yoksa göbek değil başka yer olsa bu kadar sırıtmazdı.

İnanırım canım ben de basen var şu an acayip gözüme batan ve bu kadar çok değildi cidden o yüzden tuhaf görünüyor bana

Selamlar ben geldim. Günün özeti ile tabii :))
Öğlen 12 geç kahvaltı ile başladım öncesinde 1 fincan yeşilçay içtim.

Kahvaltımda
34 gr sucuk
20 gr lor peyniri 1 kaşık sızma zeytinyağı domates kekik pul biber,
1 dilim çavdarlı ekmek
30 gr kekikli biberli abaza peyniri
10 tane zeytin
Salatalık

Toplam: 444 kcal

Ara
1 minik muz
1 tane wasa üzerine 1 tatlı kaşığından az labne
1 fincan süt

Toplam: 275 kcal

Akşam
150 gr cordon blue yağsız ısıttım
Haşlanmış brokoli bir kase 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı yarım limon tuz

Toplam 451 kcal

Gün sonu toplam kalori: 1170 kcal

Sanırım iyiydi. Spor yapacağım 2 saat sonra 5000 adımı tamamlarım dans ile hatta 7000 olur şu an 4000 deyim.

Günüm güzel geçti, sağlıklı bir sürü sebze besin aldım. Tam gaz devam yeni yıla daha 2.5 ay var. Neler olmaz ki bu sürede

Sizlerin günü de güzel geçmiştir umarım.

sabah uyanınca 1 bardak suyumu içtim

kahvaltıda
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ve 1 küçük muz birazda tarçın hepsini karıştıtırp yedim

arada 1 sade türk kahvesi içerim

öğle bugün yemekte döner var
döneri salata ve 1 dilim ekmekle yerim

ara 1 bardak kefirim var

akşiam içinde
4 kaşık haşlanmış buğday
4 kaşık yoğurt
1 adet salatalık kuru nane 1 tatlı kaşoğıda zeytinyağı döküp yedim

İyi akşamlar herkese spor da tamam günlük adım 7000 oldu. Tabi dans eşliğinde tamamlandı 3000 adımı.

Su en az 1.5 lt içilmiştir. Çay bitki çayı ve kahve de içildi gün içinde. Bugünlük bu kadar :))

Yarın daha güzel bir gün olsun
İyi Geceler diliyorum

Sabah ara duruşma yapılmış ta 2,5 ay sonraya gün verilmiş madem teklifimi kabul edecektiniz önce dönsenize bugün ne güzel bitecekti şimdi 2,5 ay daha beklicez çekişmeli olsa beklersin sıkıntı yok ama anlaşmışsın bir imzayı bekliyor herşey sinirim bozuldu

hayırlısı zehram inş sabrının sonu istediğin gibi olacak

nasılsın fatmam, uğramayınca merak ettim

canım 14 Ekim'den beri uğramıyorsun, merak ettim
Canım topiği kaybettim başka topiklere gidince. Bebiş işleriyle uğraşıyoruz pek iyi sonuçlar çikmadı.. Sonra enfeksiyon oldum o bitti şimdide vucudumda mikrop varmış yani 1 aydır hastalıkla uğraşıyorum. Pek güzel bi ay olmadı..Kilom aynı 49.7 sabitledi orda

nasılsın fatmam, uğramayınca merak ettim
Valla iyiyim cok şükür dun anemlere felan gittim. Ablam bize geldi iyiyim yani sıkıntı yok ama yediklerime cok dikkat ediyorum da sayılmaz acıkcası bu hafta bittikden sonra yeniden spora ve düzenli beslenmeye donuyorum. Gerçekten baya yorucu zamanlar geçirdim hem spor hem diyet hem tedavi herşey aşırı yorucu geçiyor ama devam etmem gerekiyor.
Siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…