serbest günlük

Herkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim. 😊🙏 30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.

Kabul ederseniz aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler😊💐
hoşgeldin:KK25:

Çok teşekkür ederim canım kaptanım🌺🌺 çok şükür canım faydasını görüyorum 4.5 ay oldu 6 ay güzel kilo verirsin dedi diyetisyen im inşallah hepimiz sağlıcakla veririz
Takımların olmayışı üzücü olmuş hayırlı inşallah
Sen nasılsın canım
iyiyim hamdolsun canım :KK60: bende aynı 1 ileri 2 geri:KK51:

Bir haftadır var aslında artık ben baş gelemeyince ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye işte egzama vardı ayağımda mantara çevirmiş o da iltihaplanıp ayaklarımı şişiriyordu topallıyordum ilaç verdi 5 tane dünden beri kullanıyorum hafifledi biraz acısı tabi iltihaplı yerler bayağı ayağımı delik deşik etti ama inşallah geçer bir an önce canım
geçmiş olsun canım :KK60:

LİSTEMİZ 4. ETAP 22 EKİM 2021

Zerosima
(64,2///%)h:57
Fatma__4224 ( 74,2///%)h: 60
Baby Cat ( 73,9///% )h:60
gezegenfeza (73,1///%)h:65
Gulhan1 (59,1///% )h:

Çelik198408 (77,0///%)h:69
Kumsalvedeniz ( 103,7/ / /% ) h:

TAKIM İÇİ

60kiloyum
( 89,4///%B )h:79
Ballgrill ( 48,7///%B )h: 49
nazaarboncukk (74,4///%B)h:62
Mydestinyy (///%) h:

cosmicgirl (116,6///%)h:80

Guziss35 (///%)

Herkeseee günaydınlar güzel bir gün olsun inşallah 😊🙏🦋🌼🌈💐💟

Geç kahvaltım ile güne başladım. İntermittent fasting tarzı bir beslenme sürecinde daha rahat ediyorum. Kolay keto ile başladım. Karatay gibi düşünebiliriz. Yavaş yavaş biraz daha düşürebilirim karbonhidratı. Ne tam keto ne tam Karatay yapacağım. Henüz listemi oluşturmadım ama bugün oluştururum sanırım :) Günlük 1200 kalori ile sınırlı tutmayı planlıyorum kaloriyi. Bir ara ve bir de akşam öğünüm olacak şimdilik.

Akşam gün özetimde görüşürüz canlarım😊🌼💟💐

İsminiz (İsteğe Bağlı ):guziss
Yaşınız : 34
Boyunuz:160
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: kamu kurumunda çalışıyorum
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var 8 ve 4 yaşlarında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra ve masa balı işte çalışmaya bşlayınca kilo almaya başladım üzerine hamilelik dönmleri ara ara dietisyen eşliğinde kilo verdim sonra tekrar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski halime dönmek aynada kendime bakmak bile istemiyorum yakışmayan kıyafetler yaşımdan büyük göstermem

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yürümeyi çok seviyorum adeta rahatlatıyo beni yengeç burcuyum ve mutfak benim için adeta terapi gibi bi yer yemek yapmayı çok seviyorum iki oğlum ve eşim yemeyi çok severler hafta sonu vaktimin çoğu mutfakta geçer çoğunlukta neşeli biraz sinirli durduk yere sinirlenmem :)kırılgan bir kişiliğe sahibim genelde vcimen bir insanım kilolu olduğum için foto çekilmketen hoşlanmam ama zayıflayınca bol bol gezip foto çekilicem
Şu anki kilonuz: bu sabah 84,9
Hedef kilonuz: ilk etapta 67 daha sonra 62 en sonda 57

Ahhh gitsinler de nasıl gidiyorlarsa gitsinler valla 😂😂😂 kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah 😂😂😂😂

Aynen valla bugün aynada kendime bakıp kendimi bir topa benzettim :KK70: bıraksalar yuvarlanırım sanırım ama benim daha çok bölgesel yağlanmadan öyle duruyor spora başlamam lazım bir an önce :KK70:

İsminiz (İsteğe Bağlı ):guziss
Yaşınız : 34
Boyunuz:160
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: kamu kurumunda çalışıyorum
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var 8 ve 4 yaşlarında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra ve masa balı işte çalışmaya bşlayınca kilo almaya başladım üzerine hamilelik dönmleri ara ara dietisyen eşliğinde kilo verdim sonra tekrar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski halime dönmek aynada kendime bakmak bile istemiyorum yakışmayan kıyafetler yaşımdan büyük göstermem

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yürümeyi çok seviyorum adeta rahatlatıyo beni yengeç burcuyum ve mutfak benim için adeta terapi gibi bi yer yemek yapmayı çok seviyorum iki oğlum ve eşim yemeyi çok severler hafta sonu vaktimin çoğu mutfakta geçer çoğunlukta neşeli biraz sinirli durduk yere sinirlenmem :)kırılgan bir kişiliğe sahibim genelde vcimen bir insanım kilolu olduğum için foto çekilmketen hoşlanmam ama zayıflayınca bol bol gezip foto çekilicem
Şu anki kilonuz: bu sabah 84,9
Hedef kilonuz: ilk etapta 67 daha sonra 62 en sonda 57

hoşgeldin canım inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

Günün özeti ile geldimmmm bugün annemin doğumgünü biraz free takıldım yarın tam dönüş yapıyorum 😊🙈

Geç kahvaltı:

1 adet tütsülenmiş jumbo piliç sosis

1 dilim çavdarlı ekmek

30 gram kekikli biberli tarabya abaza peyniri

30 gram ezine peyniri

10 zeytin

Yeşillik

Salatalık domates

Yeşil çay

487 kalori

Öğleden sonra 14 gibi

162 gram çikolatalı pasta

Sütlü kahve

470 kalori

Akşam yemeği 🙈🙈🙈

3 kuzu pirzola ızgarada pişmiş 400 kalori

Roka turp

Glutensiz makarna az yağlı 3 kaşık kalorisini bilmiyorum net

Mercimek çorbası 70 kalori civarı

1 dilim ekmek (yemesem iyiydi🙈)

Veee şarap 🍷

Akşamın kalorini saymasak 😂😂

Neyse günü böyle kapatacağım sanırım

Yarın sıkı diyete devam. Senede bir gün kutluyoruz sonuçta😃😃🎂🎊🎈🎉

İyi akşamlar dilerim herkese. 🙏🌼🌸💐
Doğum günü kutlu olsun 🎶🎵 kuzu pirzola ben de severim 🤩

Aynen valla bugün aynada kendime bakıp kendimi bir topa benzettim :KK70: bıraksalar yuvarlanırım sanırım ama benim daha çok bölgesel yağlanmadan öyle duruyor spora başlamam lazım bir an önce :KK70:
Ah ah benim de göbek sıkıntım var diğer uerlere nazaran. O yüzden garip duruyor kilom yoksa göbek değil başka yer olsa bu kadar sırıtmazdı. 😂😂😂

X