geçmiş olsun canım, kilon zaten istediğin gibi, korumak çok önemli . stres yapma hayırlısıyla olacak inşallahCanım topiği kaybettim başka topiklere gidince. Bebiş işleriyle uğraşıyoruz pek iyi sonuçlar çikmadı.. Sonra enfeksiyon oldum o bitti şimdide vucudumda mikrop varmış yani 1 aydır hastalıkla uğraşıyorum. Pek güzel bi ay olmadı..Kilom aynı 49.7 sabitledi orda
İlaclardan pek bişey yiyemiyorum düsme ihtimali yüksek dengem şaştı. Biri bitiyor öteki başlıyor kafayı kaldıramiyorum yerinden bakalım inşallah düzeliriz.geçmiş olsun canım, kilon zaten istediğin gibi, korumak çok önemli . stres yapma hayırlısıyla olacak inşallah
iyi olmana sevindim canımValla iyiyim cok şükür dun anemlere felan gittim. Ablam bize geldi iyiyim yani sıkıntı yok ama yediklerime cok dikkat ediyorum da sayılmaz acıkcası bu hafta bittikden sonra yeniden spora ve düzenli beslenmeye donuyorum. Gerçekten baya yorucu zamanlar geçirdim hem spor hem diyet hem tedavi herşey aşırı yorucu geçiyor ama devam etmem gerekiyor.
Siz nasılsınız
hepsi geçici bir süreç öyle düşün, bir bakmışsın her şey bitmiş gitmiş kucağında bebişinlesin.İlaclardan pek bişey yiyemiyorum düsme ihtimali yüksek dengem şaştı. Biri bitiyor öteki başlıyor kafayı kaldıramiyorum yerinden bakalım inşallah düzeliriz.
Çok haklısın valla. Ama gerçekten okadar cok yıprandım ki. Tamam kilo verirken cok iyi ama vucudum okadar alıştı ki diyete spora artık cok zor kilo gidiyor spor diyet yapmaya ragmen bazen hiç kg veremiyorum bazen ise aksine kilo alıyorum ne yapacağımı şaşırdım az yesem bu sefer kabızlık çekiyorum cok yesem kilo yapıyor ara yolu bulamadımiyi olmana sevindim canımuzun bir diyet sürecinden çıktın biraz ara vermen çok normal ama sakın ipin ucunu kaçırma yoksa emekler heba oluyor. 2 yıl aynı kiloda kalıp koruyamazsak hiç anlamadan kilolar geri gelebiliyor. o hatayı ben tam 3 kez yaptım, şimdi yine yeniden başlamam gerekiyor.
Kuzum hamile misin en son ilaç tedavisindeydin sanırım oyle hatırlıyorumİlaclardan pek bişey yiyemiyorum düsme ihtimali yüksek dengem şaştı. Biri bitiyor öteki başlıyor kafayı kaldıramiyorum yerinden bakalım inşallah düzeliriz.
o döngüyü ben de yaşadım her seferinde. hatta tartıda 80 kiloyu gördüğümde çok heyecanlanmıştım ve diyete spora saldırmıştım resmen ama bir türlü 79,9u bile göremedim. o dönem, bu kadar çabalıyorum niye olmuyor diye çok üzüldüm ve bıraktım. hiç anlamadan pat tüm kilolar geri geldi. tekrar başladığımda da aynı şey oldu ve şimdi yine başa döndüm. benim hatam diyetisyenime ara verip kendi kendime denemem oldu, birkaç ay korudum sonra olmadı. oysa devam etseydim belki bir ayda kıracaktım o direnci. of neyse çok dertliyimÇok haklısın valla. Ama gerçekten okadar cok yıprandım ki. Tamam kilo verirken cok iyi ama vucudum okadar alıştı ki diyete spora artık cok zor kilo gidiyor spor diyet yapmaya ragmen bazen hiç kg veremiyorum bazen ise aksine kilo alıyorum ne yapacağımı şaşırdım az yesem bu sefer kabızlık çekiyorum cok yesem kilo yapıyor ara yolu bulamadım
Ben diyetisyene gitmiyorum işte evde kendi çabamla ileeliyorum. Birde ayreten ev sobalı daha sona kurulmadı ama evler soğudu duşa giresim gelmiyo üşüyorum ayreten migren var üşüdüğüm anda baş agrısı başlıyor kısır döngü gibi bişey oldu ama pazartesi den itibaren spora başlıyorum inşallaho döngüyü ben de yaşadım her seferinde. hatta tartıda 80 kiloyu gördüğümde çok heyecanlanmıştım ve diyete spora saldırmıştım resmen ama bir türlü 79,9u bile göremedim. o dönem, bu kadar çabalıyorum niye olmuyor diye çok üzüldüm ve bıraktım. hiç anlamadan pat tüm kilolar geri geldi. tekrar başladığımda da aynı şey oldu ve şimdi yine başa döndüm. benim hatam diyetisyenime ara verip kendi kendime denemem oldu, birkaç ay korudum sonra olmadı. oysa devam etseydim belki bir ayda kıracaktım o direnci. of neyse çok dertliyim
Yok hamile değilim canım eşimde sorun çıktı aşılama bile tutmaz gibi gözüküyor ama doktora kalirsa dogal gebelik olur diyor hatta bu ay bekliyor, karıştı o işlerimiz... Ben rahatsizlandım önce enfeksiyon sonra mikrop çıktı ilaçlar çok ağır başim kalkmıyor, gebelik olmazsa bu ay rahim filmi çekilecek hep stres valla bu işler..Bi çocuk istedik başimiza gelmeyen kalmadıKuzum hamile misin en son ilaç tedavisindeydin sanırım oyle hatırlıyorum
geçmiş olsun canım Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versinYok hamile değilim canım eşimde sorun çıktı aşılama bile tutmaz gibi gözüküyor ama doktora kalirsa dogal gebelik olur diyor hatta bu ay bekliyor, karıştı o işlerimiz... Ben rahatsizlandım önce enfeksiyon sonra mikrop çıktı ilaçlar çok ağır başim kalkmıyor, gebelik olmazsa bu ay rahim filmi çekilecek hep stres valla bu işler..Bi çocuk istedik başimiza gelmeyen kalmadı
Buna şükür diyeceğim de madem anlaşmalı ve iki tarafta istiyorsa neden uzuyor kiSabah ara duruşma yapılmış ta 2,5 ay sonraya gün verilmiş madem teklifimi kabul edecektiniz önce dönsenize bugün ne güzel bitecekti şimdi 2,5 ay daha beklicez çekişmeli olsa beklersin sıkıntı yok ama anlaşmışsın bir imzayı bekliyor herşey sinirim bozuldu
Merhabalar. Şaşırtma yapmayı denediniz mi. Mesela kaç kalori civarı alıyorsunuz. Bir süreliğine ketojenik diyet yaparak dirençten kurtulabilirsiniz. Ya da düşük kalorili ketojenik diyet 2-3 hafta sıkıntı olmaz. Maksat şaşırtıp yağ yaaktırmak. Naçizane tavsiyemdirÇok haklısın valla. Ama gerçekten okadar cok yıprandım ki. Tamam kilo verirken cok iyi ama vucudum okadar alıştı ki diyete spora artık cok zor kilo gidiyor spor diyet yapmaya ragmen bazen hiç kg veremiyorum bazen ise aksine kilo alıyorum ne yapacağımı şaşırdım az yesem bu sefer kabızlık çekiyorum cok yesem kilo yapıyor ara yolu bulamadım
Dert etme kuzum ya. Aşılama yerine tüp bebek deneyin boşuna para da vermeyin benim kocadada morfoloji var doktor da bu ay cok umutluyum diyor pazartesi kontrol vardı. Ama nasip artık olmaz ise tüp bebek işlemleri konusulacak Kasım ayındaYok hamile değilim canım eşimde sorun çıktı aşılama bile tutmaz gibi gözüküyor ama doktora kalirsa dogal gebelik olur diyor hatta bu ay bekliyor, karıştı o işlerimiz... Ben rahatsizlandım önce enfeksiyon sonra mikrop çıktı ilaçlar çok ağır başim kalkmıyor, gebelik olmazsa bu ay rahim filmi çekilecek hep stres valla bu işler..Bi çocuk istedik başimiza gelmeyen kalmadı
Geçmiş olsun canımCanım topiği kaybettim başka topiklere gidince. Bebiş işleriyle uğraşıyoruz pek iyi sonuçlar çikmadı.. Sonra enfeksiyon oldum o bitti şimdide vucudumda mikrop varmış yani 1 aydır hastalıkla uğraşıyorum. Pek güzel bi ay olmadı..Kilom aynı 49.7 sabitledi orda
Valla kaç kalori aldıgımı hesaplamıyorum açıkçası. Ama yine de deneyebilirim ketojenik diyetiMerhabalar. Şaşırtma yapmayı denediniz mi. Mesela kaç kalori civarı alıyorsunuz. Bir süreliğine ketojenik diyet yaparak dirençten kurtulabilirsiniz. Ya da düşük kalorili ketojenik diyet 2-3 hafta sıkıntı olmaz. Maksat şaşırtıp yağ yaaktırmak. Naçizane tavsiyemdir
Ketojenik diyette zaten kaloriden ziyade makrolar önemli ama onun da hesaplanmadan yapılanı var easy keto kolay ketojenik diye geçiyor makrosuz. Ekmek bakliyat şeker un patates vs yok. Yeşil yapraklı sebzeler serbest. Protein sınırlı %15 civarında günlük 90 gram filandır sizin sanırım. Yaklaşık hesapladım. Yağ yüksek. (100 gram civarı) .Sağlıklı yağlar tabii. Zeytinyağı, ceviz, badem, tohumlar(keten tohumu, ayçiçeği vb) tereyağı serbest, mesela sırf sucuklu yumurta yiyerek zayıflayan duydum.Valla kaç kalori aldıgımı hesaplamıyorum açıkçası. Ama yine de deneyebilirim ketojenik diyeti