hoşgeldinHerkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim.30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.
Kabul ederseniz aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler
iyiyim hamdolsun canımÇok teşekkür ederim canım kaptanımçok şükür canım faydasını görüyorum 4.5 ay oldu 6 ay güzel kilo verirsin dedi diyetisyen im inşallah hepimiz sağlıcakla veririz
Takımların olmayışı üzücü olmuş hayırlı inşallah
Sen nasılsın canım
hoşgeldin canım, hatırlamaz mıyımgünaydın herkesemoni kaptanım hatırlar mısın nilmiyorum yaklaşık 4 sene once 10. takımdaydım ailevi sorunlar nedenşyle ayrılmıştım izin veririsen ben de aranıza katılmak istiyorum yoksa kilom aldı başını gidiyo
geçmiş olsun canımBir haftadır var aslında artık ben baş gelemeyince ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye işte egzama vardı ayağımda mantara çevirmiş o da iltihaplanıp ayaklarımı şişiriyordu topallıyordum ilaç verdi 5 tane dünden beri kullanıyorum hafifledi biraz acısı tabi iltihaplı yerler bayağı ayağımı delik deşik etti ama inşallah geçer bir an önce canım
Ahhh gitsinler de nasıl gidiyorlarsa gitsinler vallahepimizin hayali bugün diyete başlayıp sabaha fit uyanmakama mümkün mü ahh keşke olsaa yavas yavas gitsin de bir daha gelmesin inşallah
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | - | - | ||
| + | +150 | + | - | - | ||
@Baby Cat | - | - | - | - | - | ||
| + | +40 | + | +40 | +200 | ||
@Ballgrill | - | - | - | - | - | ||
| m | m | m | +185 | - | ||
C cosmicgirl | m | m | m | m | + | ||
| m | m | m | + | - | ||
geçmiş olsun canım
Ahhh gitsinler de nasıl gidiyorlarsa gitsinler vallakış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah
İsminiz (İsteğe Bağlı ):guziss
Yaşınız : 34
Boyunuz:160
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: kamu kurumunda çalışıyorum
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var 8 ve 4 yaşlarında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra ve masa balı işte çalışmaya bşlayınca kilo almaya başladım üzerine hamilelik dönmleri ara ara dietisyen eşliğinde kilo verdim sonra tekrar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski halime dönmek aynada kendime bakmak bile istemiyorum yakışmayan kıyafetler yaşımdan büyük göstermem
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yürümeyi çok seviyorum adeta rahatlatıyo beni yengeç burcuyum ve mutfak benim için adeta terapi gibi bi yer yemek yapmayı çok seviyorum iki oğlum ve eşim yemeyi çok severler hafta sonu vaktimin çoğu mutfakta geçer çoğunlukta neşeli biraz sinirli durduk yere sinirlenmem :)kırılgan bir kişiliğe sahibim genelde vcimen bir insanım kilolu olduğum için foto çekilmketen hoşlanmam ama zayıflayınca bol bol gezip foto çekilicem
Şu anki kilonuz: bu sabah 84,9
Hedef kilonuz: ilk etapta 67 daha sonra 62 en sonda 57
hoş buldum canım umarım hepimiz ulaşırızhoşgeldin canım inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Doğum günü kutlu olsunGünün özeti ile geldimmmm bugün annemin doğumgünü biraz free takıldım yarın tam dönüş yapıyorum
Geç kahvaltı:
1 adet tütsülenmiş jumbo piliç sosis
1 dilim çavdarlı ekmek
30 gram kekikli biberli tarabya abaza peyniri
30 gram ezine peyniri
10 zeytin
Yeşillik
Salatalık domates
Yeşil çay
487 kalori
Öğleden sonra 14 gibi
162 gram çikolatalı pasta
Sütlü kahve
470 kalori
Akşam yemeği
3 kuzu pirzola ızgarada pişmiş 400 kalori
Roka turp
Glutensiz makarna az yağlı 3 kaşık kalorisini bilmiyorum net
Mercimek çorbası 70 kalori civarı
1 dilim ekmek (yemesem iyiydi)
Veee şarap
Akşamın kalorini saymasak
Neyse günü böyle kapatacağım sanırım
Yarın sıkı diyete devam. Senede bir gün kutluyoruz sonuçta
İyi akşamlar dilerim herkese.
Çoook teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsunkuzu pirzola ben de severim
Ah ah benim de göbek sıkıntım var diğer uerlere nazaran. O yüzden garip duruyor kilom yoksa göbek değil başka yer olsa bu kadar sırıtmazdı.Aynen valla bugün aynada kendime bakıp kendimi bir topa benzettimbıraksalar yuvarlanırım sanırım ama benim daha çok bölgesel yağlanmadan öyle duruyor spora başlamam lazım bir an önce
Belli bir programa uyarsam irademe maşallahGeçmiş olsun, beslenme alışkanlıklarini değiştirmek çok zor. Siteye bakıyorum da çoğu kişi pes edip sağlıksız beslenmeye devam ediyor. Çok güçlü bir irade lazım.
Inşallah canımTeşekkürler ablacım ilaçlar biraz fayda etti iltihaplar söndü ama hafif yangı başladı inşallah o da geçer bir an önce
Allah yardımcın olsun canımBenim için dua edin yarın büyük gün bakalım ne olacak güya ben bu zamana kadar hedefime ulaşacaktım ah ah bu stres yüzüne doğru düzgün kilo veremedim