serbest günlük

hoşgeldin

iyiyim hamdolsun canım bende aynı 1 ileri 2 geri

geçmiş olsun canım

LİSTEMİZ 4. ETAP 22 EKİM 2021

Zerosima
(64,2///%)h:57
Fatma__4224 ( 74,2///%)h: 60
Baby Cat ( 73,9///% )h:60
gezegenfeza (73,1///%)h:65
Gulhan1 (59,1///% )h:

Çelik198408 (77,0///%)h:69
Kumsalvedeniz ( 103,7/ / /% ) h:

TAKIM İÇİ

60kiloyum
( 89,4///%B )h:79
Ballgrill ( 48,7///%B )h: 49
nazaarboncukk (74,4///%B)h:62
Mydestinyy (///%) h:

cosmicgirl (116,6///%)h:80

Guziss35 (///%)

Herkeseee günaydınlar güzel bir gün olsun inşallah

Geç kahvaltım ile güne başladım. İntermittent fasting tarzı bir beslenme sürecinde daha rahat ediyorum. Kolay keto ile başladım. Karatay gibi düşünebiliriz. Yavaş yavaş biraz daha düşürebilirim karbonhidratı. Ne tam keto ne tam Karatay yapacağım. Henüz listemi oluşturmadım ama bugün oluştururum sanırım :) Günlük 1200 kalori ile sınırlı tutmayı planlıyorum kaloriyi. Bir ara ve bir de akşam öğünüm olacak şimdilik.

Akşam gün özetimde görüşürüz canlarım

İsminiz (İsteğe Bağlı ):guziss
Yaşınız : 34
Boyunuz:160
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: kamu kurumunda çalışıyorum
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var 8 ve 4 yaşlarında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra ve masa balı işte çalışmaya bşlayınca kilo almaya başladım üzerine hamilelik dönmleri ara ara dietisyen eşliğinde kilo verdim sonra tekrar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski halime dönmek aynada kendime bakmak bile istemiyorum yakışmayan kıyafetler yaşımdan büyük göstermem

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yürümeyi çok seviyorum adeta rahatlatıyo beni yengeç burcuyum ve mutfak benim için adeta terapi gibi bi yer yemek yapmayı çok seviyorum iki oğlum ve eşim yemeyi çok severler hafta sonu vaktimin çoğu mutfakta geçer çoğunlukta neşeli biraz sinirli durduk yere sinirlenmem :)kırılgan bir kişiliğe sahibim genelde vcimen bir insanım kilolu olduğum için foto çekilmketen hoşlanmam ama zayıflayınca bol bol gezip foto çekilicem
Şu anki kilonuz: bu sabah 84,9
Hedef kilonuz: ilk etapta 67 daha sonra 62 en sonda 57

Ahhh gitsinler de nasıl gidiyorlarsa gitsinler valla kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah

Aynen valla bugün aynada kendime bakıp kendimi bir topa benzettim bıraksalar yuvarlanırım sanırım ama benim daha çok bölgesel yağlanmadan öyle duruyor spora başlamam lazım bir an önce

hoşgeldin canım inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

Doğum günü kutlu olsun kuzu pirzola ben de severim

Aynen valla bugün aynada kendime bakıp kendimi bir topa benzettim bıraksalar yuvarlanırım sanırım ama benim daha çok bölgesel yağlanmadan öyle duruyor spora başlamam lazım bir an önce
Ah ah benim de göbek sıkıntım var diğer uerlere nazaran. O yüzden garip duruyor kilom yoksa göbek değil başka yer olsa bu kadar sırıtmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…