serbest günlük

Merhabalar
Gerçek ismim değil ama sahip olmak istediğim ikinci ismim Rüya.
Yaşım 30
Boyum 165 cm
Muhasebe, Maliye
Çalışmıyorum Şu an
Bekarım
Çocuk yok
Emzirmiyorum :)
İzmir
Hikayemden bahsetmiştim dediğim gibi Çocukluğumdan beri kiloluyum 2016 da 6 ayda 24 Kilo verdim son beş yıl içinde geri aldım hepsini. Özellikle de yaşadığım kayıptan sonra ki stres ve üzüntü ile. Abur cuburdan ziyade benimkisi genelde sağlıklı beslenip ara sıra hazır ürün yemekti ama en büyük etki ekmekten oldu.
Kilo vermeyi öncelikle sağlığım için istiyorum. Nefes alma sorunu yaşıyorum. Bunun dışında hayatımı sosyal olarak da olumsuz etkiliyor. Hayallerimi yapmamdan alıkoyuyor beni. Çekingen yapıda olduğum için hayalimdeki hiçbir şeyi yapamıyorum. Mesela dans etmek. İleride dans eğitimi de almak istiyorum en büyük hayalim.

Çok utangaç çekingen biriyim dolayısıyla kolay kolay herkese açmam kendimi. Zaman geçtikçe tanırlar beni, birçok ilgi alanım vardır okumayı ve Araştırma yapmayı çok severim.
Evcil dostlarım var. Kedim ve köpeğim. Hayvanları doğayı çok severim. Müziği, resim yapmayı severim.
Şu an ki kilom 116.6
Hedef kilom öncelikle 80 sonra 60.

Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

Iyimisin simdi. Geçmiş olsun canim

Bir haftadır var aslında artık ben baş gelemeyince ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye işte egzama vardı ayağımda mantara çevirmiş o da iltihaplanıp ayaklarımı şişiriyordu topallıyordum ilaç verdi 5 tane dünden beri kullanıyorum hafifledi biraz acısı tabi iltihaplı yerler bayağı ayağımı delik deşik etti ama inşallah geçer bir an önce canım

Hoşgeldin canım burda kimle kimler ne kilolar verdi sende yaparsın verirsin önemli olan istikrarlı olmak sadece umarım hedefine ulaşırsınn :)

Cok Geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Canım geçmiş olsun Bizdede var egzamanın en sevdiği mevsim yaz ne zaman tatile gitsem ellerim pamuk gibi pürüzsüz olur sonra baharat çok tetikliyor stres sabun kükürtlü oğlumda kaşıntı oluyordu bir süre kullandı ve geçti inadına hepimiz baharatı seviyoruz Bizimki hafif ama var canım birde kullanılan ilaçlar tetikliyor Bir Prof dr. gittim sabun yasak sadece jel kullanacaksın dedi fikir olsun canım

Hoşgeldin canım burda kimle kimler ne kilolar verdi sende yaparsın verirsin önemli olan istikrarlı olmak sadece umarım hedefine ulaşırsınn :)
Hoş buldummm çok teşekkür ederim. İnşallah vereceğim sorunum hızlı hızlı vermek isteğim çok sabırsızım ama yavaş olsun gitsin kilolar artık. Hepimize başarılar diliyorum

Hoş bulduk kızlar
İnşallah güzel güzel vericez kiloları , henüz çok küçük bebeğim var, emzirdigimden ötürü diyet değil de, spor ve hareketle ayda 1 kilo vermem yeterli benim için, doğumdan sonra sanıyorum hiç vermedim çünkü, süt olsun diye yemiyorum illa ki ama tam doymazsam halsiz kalıyorum, ki sütüm etkilenir, uzmanlar en az ilk 4 ay asla önermiyor zaten diyeti, sizlerin kilo alma hikayesi nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu hafta neden saldım bilmiyorum ama gerçekten 5 aydır diyet spor okadar yoruldum ki. Ayreten birde cocuk tedavisi gerçekten aşırı yorgunum canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Bugun oturdum yarım paket cips yedim pişman değilim ama ne bilim inşallah kilo almadan bu durumu atlatabilirim. Ayreten boğazım acıyor. Zaten bitki çayları içemiyorum gebeliğe engel olan ilaçlar yasak ne yapıcam şaşırdım resmen

amin canım inşallah
harikasın. senin adına çok sevindim. ama çok dikkat et. sonradan salma. kaç yıl önce bir arkadaş 130 kilo civarındaydı. ameliyat oldu. çok güzel kilo verdi. ama zamanla doktorun dediklerini yapmadı. eski beslenme alışkanlıklarını sürdürdü ve maalesef eski kilosuna döndü. çok üzücü.

sen sakın eski beslenme alışkanlıklarına dönme. bak 90+ da YENA vardı bilirsin. zamanında ameliyat olmuş. kilosunu hala kontrol altında tutuyor. mis gibi. o zaman amacına ulaşıyorsun, ameliyatın anlamı oluyor. hayırlısı olsun

sıkılman normal. cipsi yediysen yedin. takılma. hemen telafi et. bir şey olmaz.

Günün özeti ile geldimmmm bugün annemin doğumgünü biraz free takıldım yarın tam dönüş yapıyorum

Geç kahvaltı:

1 adet tütsülenmiş jumbo piliç sosis

1 dilim çavdarlı ekmek

30 gram kekikli biberli tarabya abaza peyniri

30 gram ezine peyniri

10 zeytin

Yeşillik

Salatalık domates

Yeşil çay

487 kalori

Öğleden sonra 14 gibi

162 gram çikolatalı pasta

Sütlü kahve

470 kalori

Akşam yemeği

3 kuzu pirzola ızgarada pişmiş 400 kalori

Roka turp

Glutensiz makarna az yağlı 3 kaşık kalorisini bilmiyorum net

Mercimek çorbası 70 kalori civarı

1 dilim ekmek (yemesem iyiydi)

Veee şarap

Akşamın kalorini saymasak

Neyse günü böyle kapatacağım sanırım

Yarın sıkı diyete devam. Senede bir gün kutluyoruz sonuçta

İyi akşamlar dilerim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…