serbest günlük

Diyetisyene devam edin canım Sorumluk olur Bizlerin kilosu fazla yavaş yavaş vermek en iyisi
Ben de öyle düşündüm ama tamamen aç bırakıyor. Örneğin kahvaltı 3 zeytin yeşillik, akşam 3 hindi füme salata. Arada 5 -6 badem bol kahve bitki çayı su. Çok az bence 1200 kalori filan olsa neyse. Ama bu aşırı az ki bu en normal hali. Daha zor hali de var.

Normal hastaneye diyetisyene gitsem 1500 1200 kalori bandında verir. Bunda sebze yok protein yok bir şey yok. Sağlıksız buluyorum bu şekilde.

Ben de öyle düşündüm ama tamamen aç bırakıyor. Örneğin kahvaltı 3 zeytin yeşillik, akşam 3 hindi füme salata. Arada 5 -6 badem bol kahve bitki çayı su. Çok az bence 1200 kalori filan olsa neyse. Ama bu aşırı az ki bu en normal hali. Daha zor hali de var.

Normal hastaneye diyetisyene gitsem 1500 1200 kalori bandında verir. Bunda sebze yok protein yok bir şey yok. Sağlıksız buluyorum bu şekilde.
Haklısın canım mümkün değil o şekilde Bir arkadaş senin kiloda iyi bir diyetisyene gitti kısa sürede verdi başka gruptaydı 70 e gelince ayrıldı

Hoş bulduk kızlar
İnşallah güzel güzel vericez kiloları , henüz çok küçük bebeğim var, emzirdigimden ötürü diyet değil de, spor ve hareketle ayda 1 kilo vermem yeterli benim için, doğumdan sonra sanıyorum hiç vermedim çünkü, süt olsun diye yemiyorum illa ki ama tam doymazsam halsiz kalıyorum, ki sütüm etkilenir, uzmanlar en az ilk 4 ay asla önermiyor zaten diyeti, sizlerin kilo alma hikayesi nedir ?
Benimki troid ve stres olabilir
Ayrıca hamurişi ve ıvır zıvır çok severim

Kahvaltı

Yalniz canım istemedi
Çok az ceviz
1 çay kaşığı tahin

Akşam
Bulgurlu yeşil mercimek çorbası ( biraz katı olmuş, yemeği daha doğru olur)
Tavuk göğsü
Salata
Biraz çekirdek

Su
1,5 lt
3 kupa kahve

Spor
4 kat merdiveni önce elektrikli süpürgeyle süpürdüm
Sonra elimde bezle sildim
Cılkım çıktı
2 saat sürdü
Kaptanım moni moni elini daraltma ne puan verirsen ver :KK70: :KK70:

Benimki troid ve stres olabilir
Ayrıca hamurişi ve ıvır zıvır çok severim
Geçmiş olsun, beslenme alışkanlıklarini değiştirmek çok zor. Siteye bakıyorum da çoğu kişi pes edip sağlıksız beslenmeye devam ediyor. Çok güçlü bir irade lazım.

Canım geçmiş olsun Bizdede var egzamanın en sevdiği mevsim yaz ne zaman tatile gitsem ellerim pamuk gibi pürüzsüz olur sonra baharat çok tetikliyor stres sabun kükürtlü oğlumda kaşıntı oluyordu bir süre kullandı ve geçti inadına hepimiz baharatı seviyoruz Bizimki hafif ama var canım birde kullanılan ilaçlar tetikliyor Bir Prof dr. gittim sabun yasak sadece jel kullanacaksın dedi fikir olsun canım

Bende de tek ayakta var kaşıntı falan çok oluyor ben de baharat severim dediğin gibi yediğimiz ettiğimiz şeylerde etkiliyor ama benimki özellikte stresten oluştuğu için stresli olduğum zaman bin beter oluyor

Hoş buldummm 😊🥰çok teşekkür ederim. İnşallah vereceğim sorunum hızlı hızlı vermek isteğim çok sabırsızım 🙈🙃 ama yavaş olsun gitsin kilolar artık. Hepimize başarılar diliyorum 😊🙏🌼

hepimizin hayali bugün diyete başlayıp sabaha fit uyanmak :KK70: ama mümkün mü ahh keşke olsaa yavas yavas gitsin de bir daha gelmesin inşallah

Bu kadar az yemeği yiyip diyetisyene gitmeden de kilo verilebilir zaten öenmli olan boğazı tutmak kendince bak sayemde kilo verdin diyecek sanırım o nasıl diyetisyen :KK70:

Geçmiş olsun, beslenme alışkanlıklarini değiştirmek çok zor. Siteye bakıyorum da çoğu kişi pes edip sağlıksız beslenmeye devam ediyor. Çok güçlü bir irade lazım.

Kesinlikle öyle ben yıllar önce zayıfladım kilomu 3 sene falan korudum ama evlenip doğum yaptıktan sonra illa ki aldım ha millete göre çok bir kilom yok ama bana göre bayağı var

X