geçmiş olsun fatmam, nasılsın faydasını görüyor musun? artık yarışma yok biz bizeyiz
hoşgeldin fatmam dön artık
Merhabalar Güçlü rakip her zaman iyidirKaptanım ameliyat olduğum için etik olmaz diye dönmedim inşallah gelirim canim
Merhabalar Güçlü rakip her zaman iyidir
Teşekkür ederim İyim canım sen nasılsın çok güzel kilo vermişin İnşallah kurtulur ve bir daha üçlü sayıları görmeyiz Gelirsen canım daha çok motife oluruzMerhaba canım nasılsın
Artık diyet yapacak gücü bulamiyinca ameliyat oldum canım kilolarimizda yakın inşallah önce şu 3 basamaklardan kurtuluruz sonrada güzel kilo veririz
Hoşgeldin canım,Herkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim.30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.
Kabul ederseniz aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler
Herkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim.30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.
Kabul ederseniz aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler
Ben okudum konularını canım,
Ne yazıkki bazı anne babalar görevlerini layıkıyla yapamıyor, öyle ailenin yanında yetiştiğin için böyle düşünüyorsun.
Kendini üzme ve suçlama, yaşadıklarının yanlış olmasını çok isterdim, malesef doğru olduğunu düşününce bende olsam o aileden uzaklaşırdım.
Allah yardımcın olsun
Iyimisin simdi. Geçmiş olsun canimDün biraz yoğundum hastane işlerim vardı ayaklarımda iltihaplanma var onla uğraştım falan bir ara uğradım ama sonra işler çıktı yine bakamadım çok bugün işe başlamadan bir gireyim dedim :)