serbest günlük

geçmiş olsun fatmam, nasılsın faydasını görüyor musun? artık yarışma yok biz bizeyiz:KK28:

Çok teşekkür ederim canım kaptanım🌺🌺 çok şükür canım faydasını görüyorum 4.5 ay oldu 6 ay güzel kilo verirsin dedi diyetisyen im inşallah hepimiz sağlıcakla veririz
Takımların olmayışı üzücü olmuş hayırlı inşallah
Sen nasılsın canım

Kahvaltı : 9:30
2 dilim tulum peyniri
1 zeytin
Domates salatalık yeşil biber az
2 dilim ekmek
Çay

Ara : 11:00
Nescafe salatalık

Öğle 12:30
5 kaşık y.fasulye
Söğüş
2 dilim ekmek

Ara 16:00
Nescafe

Akşam 19:30
1 incir 6-5 kuruyemiş
Domates çay

Su:3 lt

Merhaba canım nasılsın
Artık diyet yapacak gücü bulamiyinca ameliyat oldum canım kilolarimizda yakın inşallah önce şu 3 basamaklardan kurtuluruz sonrada güzel kilo veririz
Teşekkür ederim İyim canım sen nasılsın çok güzel kilo vermişin İnşallah kurtulur ve bir daha üçlü sayıları görmeyiz Gelirsen canım daha çok motife oluruz

Kahvaltı

2 yumurtadan hepsi içinde omlet
Domates
Çekirdek

Akşam
Bamya yemeği
Tavuk but
Bol salata
Ceviz

Su
1,5 lt

Spor
20 dakika yürüyüş
40 puan

Çok yoruldum bugün, ev işi, yemek, toparla filan derken tam işim bitti
Alışverişe gittim. Eski mahalledeki komşumu da yanıma aldım, 2 aydır görmüyordum iyi oldu.
Işim şimdi bitti, erkeklerin beslenmesini hazırlarsam tamamdır

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim. 😊🙏 30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.

Kabul ederseniz aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler😊💐

Herkese merhabalar. Eğer kabul ederseniz aranıza ben de katılmak isterim. 😊🙏 30 yaşındayım Ağustos başından bu yana 9-10 kilo verdim. Şu sıra diyetisyen desteği alsam da bırakacağım çünkü pek bana uygun değil metodu. Çocukluğumdan beri kiloluyum..en son 2016 da 90ları görmüştüm sonra 5 yılda, 6 ayda verdiğim 24 kiloyu geri aldım. Ağustosta yeniden kesin başladım. Bu sefer dönüşüm yok. Hedefim 60 olmak. İlk hedefim 80ler tabi. Sonra da 60. İnsülin direncim ve pcosum var. Bekarım.

Hoşgeldin canım,
Tabiki kabul ederiz
1. Sayfadaki formu doldururmusun

Hoş geldiniz

Selam hanımlar.
nasılsınız? çoktan yazamadım,bazı sıkıntılarım var, Belki biliyorsunuzdur buradan olaylarımı bahsetmiştim size, şimdi yeni Aktif olmaya çalışacağım.

Dünkü menüm

Sabah.
3 küp nescafe

Ara
1 1/2 simit
Ceviz

Aksam
3 yk. Lasagne
1/2 omlet (kabak ve Yumurta, emkeksiz)
5 mercimek köftesi (yaninda marul)

1,5 litre Su

20 dk tempolu yürüs -> 60 puan
2 1/2 saat dip temizlik -> 125 puan

Ben okudum konularını canım,
Ne yazıkki bazı anne babalar görevlerini layıkıyla yapamıyor, öyle ailenin yanında yetiştiğin için böyle düşünüyorsun.
Kendini üzme ve suçlama, yaşadıklarının yanlış olmasını çok isterdim, malesef doğru olduğunu düşününce bende olsam o aileden uzaklaşırdım.
Allah yardımcın olsun

Tesekür ederim okuduğun için.
Amin.

X