- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
iyi valla ya ne olsun uğraşıyoruz yeni karantinadan çıktık iş başı yaptık . yarışmadan çıktınız yani neden çıktınız çok merak ettim bir taraftanda iyi olmuş değişiklik herzaman iyidir ben de 90,8 kiloya düştüm bir iniş bir çıkış derken
bugün regli oldum bu haftayı bitireyim ondan sonra mı başlasam kendi aramızda mı yarışma yapıyoruz giriş formunu doldurmama gerek var mı ?
Evet kendi aramızda yarışıyoruz valla biz bu gruba gelince eskiyiz diye doldurmadıkbilmiyorum doldurmak gerekir miydi
Selam kizlar
Ben hic iyi değilim. Belki Burda açtiğim 2 Konuyu okumuşsunuzdur...
Kendime Sorular sormaya başladim açaba Hayirsiz Evlatmiyim diye.
O yüzden belki bir iki Gün Ara vermek istiyorum, kendimi iyi Hissetiğimde Size tekrar dönüçem.
Çok şükür canım sevindimCanım benim ailenin yaptığıda psikolojik şiddet onlar eşine o kadar destek vermese o da sana öyle davranamazdı sen güçlü bir kadınsın helal olsun o çirkeften kendini kurtarmışsın sakın pişman olma ailen seni seviyorsa yanında olur yoksa zaten hiç olmasınlar çalışırsın yeni bir hayat kurarsın ama ne olursa olsun dönme
Ahhh keşke yapabilsem tam tersi akşam azıtıyorum
Bugün biraz daha iyiyim çocuklarda hastalanınca ev kitlendi ama onlarda daha iyi
Sevindim canım, elhamdülillah iyiyim, bugün evin içinde ve dışında çalışma vardı, iş yaptım güya, hiç göze gözükmediÇok şükür ablacım bugün daha iyiyim sen nasılsınnn
Sevindim canım, elhamdülillah iyiyim, bugün evin içinde ve dışında çalışma vardı, iş yaptım güya, hiç göze gözükmedi
Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerineAy dünden beri başım fenalarda yine karşı taraf yüzünden duruşmaya 8 gün kaldı tutuştular amcamı bir yandan dayımı bir yandan arayıp duruyorlarmış barışsınlar diye amcam bilgim yok demiş kapatmış yüzlerine dayım da alttan almamış hiç umduklarını bulamamışlar yine son kez arayıp bana sordu dayım ne diyorsun diye istemiyorum dayı yeni mi akıllarına geldi dedim aradan geçmiş 8 ay onca laf et onca iftira at demediğini koyma sonra barışsınlar ne güzel istek valla dedim geri dayım istemediğimi söylemiş anlaşmalı olsun diye diretiyorlar ama anlaşmalarımı beğenmiyorlar istiyorlar ki tek kuruş çıkmasın ceplerinden ama herşeyi biz alalım bize kalsın kızımla ben yolumuza gidelim var mı böyle dünya grubumun güzel kadınları :)
Hoşgeldin canımSELAAAAMMMMMM
ya çok sevindimmmmm valla yaaa ben de çok üzüldüm ne oldu peki bu değişklik nedir ?valla dünden beri arkadaşlarıma diyorum destek lazım gelin birlikte yapalım diye
Inşallah canım yaaAllah kolaylık versin abla inşallah biter şu işlerde sen de rahatlarsın biraz
Sahil yolu ne güzel1 saat 30 dk hizli tempo yürüyüş + 10 dk koşu
5 km
Baya iyi ya ☺☺Eki Görüntüle 2932568 Eki Görüntüle 2932569 Eki Görüntüle 2932570
Artik yarina 1 kg gitmezse ayip olur vallaadssdxshdhd
Of canim ya ugras dur bi mendabur da bende var biliyosunuz kolayliklar diliyorumAy dünden beri başım fenalarda yine karşı taraf yüzünden duruşmaya 8 gün kaldı tutuştular amcamı bir yandan dayımı bir yandan arayıp duruyorlarmış barışsınlar diye amcam bilgim yok demiş kapatmış yüzlerine dayım da alttan almamış hiç umduklarını bulamamışlar yine son kez arayıp bana sordu dayım ne diyorsun diye istemiyorum dayı yeni mi akıllarına geldi dedim aradan geçmiş 8 ay onca laf et onca iftira at demediğini koyma sonra barışsınlar ne güzel istek valla dedim geri dayım istemediğimi söylemiş anlaşmalı olsun diye diretiyorlar ama anlaşmalarımı beğenmiyorlar istiyorlar ki tek kuruş çıkmasın ceplerinden ama herşeyi biz alalım bize kalsın kızımla ben yolumuza gidelim var mı böyle dünya grubumun güzel kadınları :)
hoş buldum nasılsınHoşgeldin canım
Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerine
Of canim ya ugras dur bi mendabur da bende var biliyosunuz kolayliklar diliyorum
Iyiyim çok şükür, iş güç uğraşıyorumhoş buldum nasılsın
Hayırlısı olsun canımAbla onlarda biliyor kaybedeceklerini korkmuyormuş ayağına yatarak üstüme gelerek iftiralar atıp beni korkutmaya çalışarak sindirmek istiyorlar ben de sinmedim yediremiyorlar nasıl saldıracaklarını şaşırdılar valla anlaşmalı bir teklif sundum ister kabul etsinler ister etmesinler dedim etmezlerse ben vazgeçmiyorum çekişmeli devam eder dedim bekliyorum cevap bugün avukatlar devreye girdi