serbest günlük

Maşallah canım ya üyelerin azlığından ve çok kurallara uyulmamasından sanırım

bugün regli oldum bu haftayı bitireyim ondan sonra mı başlasam kendi aramızda mı yarışma yapıyoruz giriş formunu doldurmama gerek var mı ?

Evet kendi aramızda yarışıyoruz valla biz bu gruba gelince eskiyiz diye doldurmadık bilmiyorum doldurmak gerekir miydi

Canım yeni okuma fırsatım oldu konularını sen hayırsız evlat değil onlar hayırsız aile bence Yarabbim okuduklarıma inanamadım neler yaşamışsın öyle hem de saçma sapan şeyler yüzüne resmen psikopat bir kocan varmış sırf akraba diye öyle birini çekmediğin için seni tebrik ederim öncelikle ve bir uzman tavsiyesi almanı dilerim ben senin yaşadığın şeyleri yaşamadım halde kendimi toparlayıp ben de almayı düşünüyorum

Çok şükür canım sevindim

Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerine

Of canim ya ugras dur bi mendabur da bende var biliyosunuz kolayliklar diliyorum

Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerine

Abla onlarda biliyor kaybedeceklerini korkmuyormuş ayağına yatarak üstüme gelerek iftiralar atıp beni korkutmaya çalışarak sindirmek istiyorlar ben de sinmedim yediremiyorlar nasıl saldıracaklarını şaşırdılar valla anlaşmalı bir teklif sundum ister kabul etsinler ister etmesinler dedim etmezlerse ben vazgeçmiyorum çekişmeli devam eder dedim bekliyorum cevap bugün avukatlar devreye girdi

Hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…