- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Kuzum ev kendimin olsa duvarı ne silecem boyar geçerim ama kirada oldugm için mecbur siliyorum. Zaten cıkacagmız da boyayacagızErkek işte ne anlar, benimkide niye hergün yapıyon diyor, oysa 2 gün el vurmasam ne hale gelir.
Sizde birde duvar silme var, bizde yok şükür.
Eski evde 4 senede bir boya yapardık, bakalım bura ne kadar dayanacak
Birde biz evde sadece iki kişiyiz. Nasıl bu kadar kirleniyor nasıl bu kadar tozlanıyor anlamıyorum gun aşırı mecbur ev süpürüp siliyorum heryer toz içinde anlamıyorum bileErkek işte ne anlar, benimkide niye hergün yapıyon diyor, oysa 2 gün el vurmasam ne hale gelir.
Sizde birde duvar silme var, bizde yok şükür.
Eski evde 4 senede bir boya yapardık, bakalım bura ne kadar dayanacak
Eski evse camlardan toz giriyordurBirde biz evde sadece iki kişiyiz. Nasıl bu kadar kirleniyor nasıl bu kadar tozlanıyor anlamıyorum gun aşırı mecbur ev süpürüp siliyorum heryer toz içinde anlamıyorum bile
Yok kuzum eski ev değil 4, yıllık bina zemin katta oturuyorumEski evse camlardan toz giriyordur
Sizin evin daha kırkı çıkmamışYok kuzum eski ev değil 4, yıllık bina zemin katta oturuyorum
Zeminde olduğun için oluyor. Hergun pencere mermerlerine su dök ancak öyle önlersinYok kuzum eski ev değil 4, yıllık bina zemin katta oturuyorum
Hadi hayırlısıGünaydın arkadaşlar
Nasılsınız bende durumlar iyi her şey yolunda şükür Bugün diyete tekrar başlıyorum Bu sefer diyetisyenle bakalım sonuç nasıl olacak
Merhaba fulyacim kaptanım takım arkadaşlarım nasılsınız
Etuketlemissiniz çok teşekkür ederim kaptanım fulyacim
Birde biz evde sadece iki kişiyiz. Nasıl bu kadar kirleniyor nasıl bu kadar tozlanıyor anlamıyorum gun aşırı mecbur ev süpürüp siliyorum heryer toz içinde anlamıyorum bile
Valla ya ofKız ben eve akşamdan akşama gidiyorum bir kız bir ben yine pisleniyor ben bile hayret ediyorum bazen bu evde ben yokken ne oluyor da kirleniyor diye
Valla ya ofbu derdimiz çilemiz ne Boyle ilk once pturma odası ile salonu yaptım şimdi yine kirlendi oralar yarın eşimin doğum gunu bütün odaları bitirmem lazım yatak odasını bitirdim şimdi yatakları koydugum oda var kuçuk cocuk odası gibi birde misafir odası var sonra da banyo yu da hallettim mi bitmiş demektir ama akşamı bulacak yine işi bitmem
Valla ev 4+1Allah kolaylık versin canım senin evde benim ev gibi büyük bitmek bilmiyorUygun fiyatlı bir ev bulursam ben kredi çekip almayı düşünüyorum kızımla kiraya nereye kadar belki bir kaç yıl zorlanırım ama en azından kendi evim olmuş olur diye düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese :)
Valla ev 4+1
Banyo tuvalet mutfak onlar da zaten 3 ayrı oda gibi antireyi görmen lazım u şeklinde kocamanbitmiyor zaten temizlik Allah'tan tek başınayım yanımda birileri olsa hadi bi yemek yiyelim bi çay içelim deriz hiç bitmez kendi başıma bir gunde 2 -3 odayı bitiriyom 3 gunde ev tertemiz oluyo
Bende kendi evimiz olsun cok istiyorum ama gerçekten ev fiyatları aşırı uçmuş durumda burda eger düzgün temiz ev isityorsan 400bini gözden cıkarmalısın maalesef okadar da paramız yokrabbim herkese nasip etsin kirada olmak cok zor hadi cık dese nereye cıkarız artık bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım birde senin çocuk var ayreten zor oluyordur. Napalm sene de 2-3 kere felan köklü temizlik yapıyorum onun harici normal toz al düzenle süpür sil okadarBir kaç ay öncesine kadar vardı ama bir anda çok uçtu burda da öyle 300-400 gözden çıkmalı aslında uygun fiyatlı güzel evlerde var fena değiller ama kredi çıkmıyor ona da para yok zaten o yüzden krediye uyacak ama bütçemi de aşmayacak ev lazım bana da :))
benim evde 3+1 ama salon 2 oda gibi 3 tane kocaman balkon antre dediğin gbi kocaman kileri banyosu mutfağı tuvaleti ayrıben elimden geldiğince yapıyorum valla