- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinSelamlar
Canım benim ailenin yaptığıda psikolojik şiddet onlar eşine o kadar destek vermese o da sana öyle davranamazdı sen güçlü bir kadınsın helal olsun o çirkeften kendini kurtarmışsın sakın pişman olma ailen seni seviyorsa yanında olur yoksa zaten hiç olmasınlar çalışırsın yeni bir hayat kurarsın ama ne olursa olsun dönmeSelam kizlar
Ben hic iyi değilim. Belki Burda açtiğim 2 Konuyu okumuşsunuzdur...
Kendime Sorular sormaya başladim açaba Hayirsiz Evlatmiyim diye.
O yüzden belki bir iki Gün Ara vermek istiyorum, kendimi iyi Hissetiğimde Size tekrar dönüçem.
Ahhh keşke yapabilsem tam tersi akşam azıtıyorumGunaydin kizlarr
Gunduz ekmek yememis olmama ve cok az yemia olmama aagmen aksam 22.00 de 1 kase ekmeksiz fasulye yemegi bana arti 700 gr olarsk geldi ve ben zayıflamanın kolay sirrini buldum aksam 18.00den sonra hicbir sey yememek
Artik tutmayin beni bu is tamamdir :))
Bugün biraz daha iyiyim çocuklarda hastalanınca ev kitlendi ama onlarda daha iyiHayırlı sabahlar kızlar
Hastalar nasıl oldunuz?
Hayırlı sabahlar kızlar
Hastalar nasıl oldunuz?
SELAAAAMMMMMM
ya çok sevindimmmmm valla yaaa ben de çok üzüldüm ne oldu peki bu değişklik nedir ?valla dünden beri arkadaşlarıma diyorum destek lazım gelin birlikte yapalım diye
iyi valla ya ne olsun uğraşıyoruz yeni karantinadan çıktık iş başı yaptık . yarışmadan çıktınız yani neden çıktınız çok merak ettim bir taraftanda iyi olmuş değişiklik herzaman iyidir ben de 90,8 kiloya düştüm bir iniş bir çıkış derkenHoşgeldinn canım nasılsınn bakalımmm artık yarışma yok sadece grup içi yarışıyoruzz diğer herşey aynı :))