serbest günlük

Bugun menum sabah 11.30
1 kase mercimek çorbası
Biraz kaşar peyniri

Araöğün 4 tane mürdüm eriği

Akşam 19.30
3 yemek k. Yeşil fasulye
4 yemek k. Erişte
Salata biraz yoğurt

3.5 saat temizlik 175 puan
2.5 litre su

Şifre varmış. Eşim hiç beğenmedi hala yiyor.

Eklentiler

• 20211012_221910.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20211012_221618.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim ailenin yaptığıda psikolojik şiddet onlar eşine o kadar destek vermese o da sana öyle davranamazdı sen güçlü bir kadınsın helal olsun o çirkeften kendini kurtarmışsın sakın pişman olma ailen seni seviyorsa yanında olur yoksa zaten hiç olmasınlar çalışırsın yeni bir hayat kurarsın ama ne olursa olsun dönme
Ahhh keşke yapabilsem tam tersi akşam azıtıyorum
Hayırlı sabahlar kızlar
Hastalar nasıl oldunuz?
Bugün biraz daha iyiyim çocuklarda hastalanınca ev kitlendi ama onlarda daha iyi

Ay dünden beri başım fenalarda yine karşı taraf yüzünden duruşmaya 8 gün kaldı tutuştular amcamı bir yandan dayımı bir yandan arayıp duruyorlarmış barışsınlar diye amcam bilgim yok demiş kapatmış yüzlerine dayım da alttan almamış hiç umduklarını bulamamışlar yine son kez arayıp bana sordu dayım ne diyorsun diye istemiyorum dayı yeni mi akıllarına geldi dedim aradan geçmiş 8 ay onca laf et onca iftira at demediğini koyma sonra barışsınlar ne güzel istek valla dedim geri dayım istemediğimi söylemiş anlaşmalı olsun diye diretiyorlar ama anlaşmalarımı beğenmiyorlar istiyorlar ki tek kuruş çıkmasın ceplerinden ama herşeyi biz alalım bize kalsın kızımla ben yolumuza gidelim var mı böyle dünya grubumun güzel kadınları :)

Dünkü menüm,

Saat 14,00
2 şiş ciğer
Yarım lavaş
Bol salata
Ayran

Saat 20,00
1 sıkım mercimek köftesi
Biraz turşu (turşu kurdum da tadına bakmakiçin içinden bir kaç çeşit çıkarıp yedim)

2,5 litre su

30 dk yürüyüş 60 puan

SELAAAAMMMMMM
ya çok sevindimmmmm valla yaaa ben de çok üzüldüm ne oldu peki bu değişklik nedir ?valla dünden beri arkadaşlarıma diyorum destek lazım gelin birlikte yapalım diye

Hoşgeldinn canım nasılsınn bakalımmm artık yarışma yok sadece grup içi yarışıyoruzz diğer herşey aynı :))

Hoşgeldinn canım nasılsınn bakalımmm artık yarışma yok sadece grup içi yarışıyoruzz diğer herşey aynı :))
iyi valla ya ne olsun uğraşıyoruz yeni karantinadan çıktık iş başı yaptık . yarışmadan çıktınız yani neden çıktınız çok merak ettim bir taraftanda iyi olmuş değişiklik herzaman iyidir ben de 90,8 kiloya düştüm bir iniş bir çıkış derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…