- 18 Mart 2018
- 29.747
- 116.725
- 34
Sen istediklerini yaptığın sürece iyi olurdun, yapmadığın için kötüsün. Bu hep böyle olmuştur.Amin canım inşallah yine sen tek bir kişi ile muhatap oluyorsun canım ben hepsini çekiyorum çirkefler tam
Hayırlısı olsun canım
Sen istediklerini yaptığın sürece iyi olurdun, yapmadığın için kötüsün. Bu hep böyle olmuştur.
Allah yardımcın olsun
Hoşgeldin fatmam
Hoşgeldin fatmam
Sen yinede sohbete gel, sürecin nasıl ilerliyor birlikte görürüz.
Amin canım inşallah yine sen tek bir kişi ile muhatap oluyorsun canım ben hepsini çekiyorum çirkefler tam
Oh iyi şükür yüklerinden kurtulursun.Hoşbulduk gülüm
İyi gidiyor canım çok şükür ilk zordu
3 ay hiç kilo veremedim yenemem gerekenleri yedim şimdi tekrar vermeye başladım
Sen nasılsın canım
Oh mis gibi olmuştur, güle güle kirletin canımMerhaba kızlar.
Öğlen 1 den beri temizlik yapıyorum her tarafım agrıyor. 6.30 da işim bitti zar zor yemek hazırlıyorum
Gençken bende öyleydim, şimdi arada bi kahve molası verirken oturup tekrar devam ediyorum.Bugun menum 12.30
2 parça etli ekmek
Akşam yemeğinden önce yarım havuç yedim.
19.40
1 tabak kıymalı makarna
1 kepçe mercimek çorbası
Biraz salata yoğurt .
2 litre su
5.5 saat temizlik 275 puan
1 de başladım 6.30 da bitti vallahi başım cok ağrıyor hiç iyi değilim
Şu huyumuda hiç sevmiyorum. Hiç dinlenmeden bütün işi yapayım derdindeyim
Sağol canım daha bitmedi vallahi dun sadece oturma odasını ve salonu temizledim oturma odasının duvarlarını felanda sildim akşam oldu zaten salonda kocaman koltukları bi oraya bi buraya cekmekden yoruldum.Oh mis gibi olmuştur, güle güle kirletin canım
İşte biraz dinlensem daha iyi olur yani kahve molası çay molası gibi hiç bişey yiyip içmeden sürekli iş yapıyorum oda yoruyor beni iş bitince şuan başım çatlıyor uzanıyorum bi ağrı kesici içtimmGençken bende öyleydim, şimdi arada bi kahve molası verirken oturup tekrar devam ediyorum.
Bence bu senin için güzel haber, sağlığın, gücün, kuvvetin yerinde. Bence mutlu ol
Erkek işte ne anlar, benimkide niye hergün yapıyon diyor, oysa 2 gün el vurmasam ne hale gelir.Sağol canım daha bitmedi vallahi dun sadece oturma odasını ve salonu temizledim oturma odasının duvarlarını felanda sildim akşam oldu zaten salonda kocaman koltukları bi oraya bi buraya cekmekden yoruldum.
Bıhun de antireyi temizledim vestiyeri felan komple sildim. Tuvaletin duvarlarını felan sildim yıkadım.
Mutfak cok oyaladı aşırı dolap var hepsinin içini sildim
Eşimde bayram değil seyran değil niye yapıyon diyo
Geçmiş olsun canım, huyunu biliyorsan en azından yarım saat oturİşte biraz dinlensem daha iyi olur yani kahve molası çay molası gibi hiç bişey yiyip içmeden sürekli iş yapıyorum oda yoruyor beni iş bitince şuan başım çatlıyor uzanıyorum bi ağrı kesici içtimm
Huyumu biliyorum da ah dinlenebilsem ağrı kesici bile bana mısın demiyo valla. Birazdan uyuyacam maalesefGeçmiş olsun canım, huyunu biliyorsan en azından yarım saat otur