- 18 Mart 2018
- 29.747
- 116.714
- 34
Kahvaltı
Bol peynir
3 dilim pastırma
Paprika, salatalık
5 zeytin
Biraz ceviz
1 yumurta sarısı
Akşam
Tavukgöğüs sote
Salata
Su
1 lt
3 kupa kahve
Spor
Yukarı temizle
Misafir ağırla
Gidince aşağı temizle
Çık yukarda kalan isleri yap
In aşağı
Yeni oturdum
Ayaklarımın altı yanıyor
10 dakika sonra yukarı çıkıp çamaşır makinasını boşaltacağım
Inince aşağıda bulaşık makinesini boşaltacam
Biraz dinlenip havaalanına gidecem
Yolcularımız var
Bende şunu fark ettim en çok yattığım zaman Allah'a şükür ediyorum iyki dinlenme var diye benim mesai 4buçukta başlıyor miniği doyu sabah namazı kuran eşime kahvaltı yulcu et tekrar minik sonra çocukların kahvaltısı onları yolcu et yemek temizlik gece 12 ye kadar bitmiyor baktığımda da hiçbirşey yapılmamış gibiSizi uykucular sizi
Yeter bu kadar birazda ben uyusamda zavallı ayakcıklarım dinlense
Afiywt olsunmutlu pazarlar kızlarrr. kendimi çok yorgun hissediyorum. anlamadım gitti. akşamları multivitamine başladım.
lavantalı çay içiyorumbir kendime geleyim.
Cok guvenme kendineÇektim bile, sen ne durumdasın
Bu hafta şampiyon benim, diğer haftalara söz veremem
Aaaa menü paylaşiliyormu yine.bilmiyordum ...tamam kaptan artik paylaşirim@60kiloyum veGulhan1 kızlar dünkü menüler nerede
Celik198408 ve @nazaarboncukk yeni kızçeler günlük menü ve spor bildirimlerinizi akşamları yazarsınız
Yapalim..nezaman başlayalimHafta içi ben de yapmayı düşünüyorum birlikte yapalım mı
Yapalim..nezaman başlayalim
Olur..ben kahvalti yapmadim daha..11-12 arasi yapiyorum... ..kahvalti normaldi dimi yumurta .peynir sebzebugünden başlayalım hazırlıklıysan yoksa yarından başlayalım canım bana hepsi uyar :)
Olur..ben kahvalti yapmadim daha..11-12 arasi yapiyorum... ..kahvalti normaldi dimi yumurta .peyni sebze