Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoooSelam kızlar nasılsınız ??herkesler iyidir inşallah. Takım buradan mı devam ediyor napıyor çok anlamadım ama ben de yarışmaya katılıcam inşallah
Geçersiz bildirim sayılıyor canım eger yemek yemediysen ismini yaz tekrar paylaş27 Eylül Pazartesi 50.1
1 Ekim Cuma 49.3
Fark = - 800 gr
Rumuzu Tartıya Eklemeyi unutmusum = Ballgrill
Sanırım takılıp kalan kilomu kırdım bugün son 300 gr
Ilaç aldığım için mecbur yedim şimdi neyse haftaya o zamanGeçersiz bildirim sayılıyor canım eger yemek yemediysen ismini yaz tekrar paylaş
Bacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi Tebrik ederimYa bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Gecen hafta : 74.2
Bugun : 73.2
Fark : -1kg
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah
Tesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var halaBacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi Tebrik ederim
Hadi inşallah canımYa bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah
Bende 900 Gr verebildi olsun sonucta verdim ya çok şükür ona maşallah demekki isteyince kilolar gidebilyorYa bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Herkesin kilosu birbirine yakın valla
Kuzum 1 hafta da 3 kg gitmesi için detox yapman gerekiyor ancak oyle gider kilo ama bak bu hafta 1 kg gitmiş 3 hafta içerisinde 3 kg daha gidebilir yada 3 gun normal beslen 3 gun detox yap oyle daha hızlı kg verebilirsinTesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala
Hehehe Gelirsin inaniyorum sanaTesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala