serbest günlük

27 Eylül Pazartesi 75.3
1 Ekim 74.4
Fark -900 Gr
IMG_20211001_085157.jpg

27 Eylül Pazartesi 50.1
1 Ekim Cuma 49.3
Fark = - 800 gr
Rumuzu Tartıya Eklemeyi unutmusum = Ballgrill
Sanırım takılıp kalan kilomu kırdım bugün son 300 gr 😊

Eklentiler

• 20211001_100637.jpg
    20211001_100637.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 23
Ya bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Gecen hafta : 74.2
Bugun : 73.2
Fark : -1kg
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah😊😊
Bacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi 😘 Tebrik ederim 💃💃

Bacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi 😘 Tebrik ederim 💃💃
Tesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala

Ya bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Gecen hafta : 74.2
Bugun : 73.2
Fark : -1kg
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah😊😊
Bende 900 Gr verebildi olsun sonucta verdim ya çok şükür ona 🤗🤗🤗 maşallah demekki isteyince kilolar gidebilyor

Tesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala
Kuzum 1 hafta da 3 kg gitmesi için detox yapman gerekiyor ancak oyle gider kilo ama bak bu hafta 1 kg gitmiş 3 hafta içerisinde 3 kg daha gidebilir yada 3 gun normal beslen 3 gun detox yap oyle daha hızlı kg verebilirsin

Hehehe 😊 Gelirsin inaniyorum sana 🤗
~ Sabahları aç karnına ceviz suyu iç, geceden 1 su bardağına 1 tane ceviz ekle sabah cevizle birlikte suyunu iç istediğin kiloya ulaşana kadar yap bunu..
~ Bir de 2 yemek kaşığı zeytinyağı iç üzerine 2 su bardağı ılık su..Yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ya da 1 saat sonra 😊
~ Gün içinde büyük bi kupa kayisı çayı iç acayip ödem attırır..2,5 - 3 lt su muhakkak tüket.. Ve en önemlisi her öğüne girmeden önce 2 su bardağı su iç 😊
~ Detoks suyu olarakta;
1 litre su
2 fındık büyüklüğünde kök zencefil,
6 tane karanfil,
4 dilim limon,
2 adet Defne Yaprağı bunları kaynat haftada 2 defa iç..Çarşamba Cumartesi günleri iç ama şöyle Çarşamba 1 litreyi içiyorsun bunun yaninda 2 lt su içmen gerek...1 haftada 3 4 kilo rahat gider üzerinden belki de fazlası 😊

X