serbest günlük

27 Eylül Pazartesi 50.1
1 Ekim Cuma 49.3
Fark = - 800 gr
Rumuzu Tartıya Eklemeyi unutmusum = Ballgrill
Sanırım takılıp kalan kilomu kırdım bugün son 300 gr

Eklentiler

• 20211001_100637.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 22
27 Eylül Pazartesi 50.1
1 Ekim Cuma 49.3
Fark = - 800 gr
Rumuzu Tartıya Eklemeyi unutmusum = Ballgrill
Sanırım takılıp kalan kilomu kırdım bugün son 300 gr
Geçersiz bildirim sayılıyor canım eger yemek yemediysen ismini yaz tekrar paylaş

Ya bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Gecen hafta : 74.2
Bugun : 73.2
Fark : -1kg
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah
Bacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi Tebrik ederim

Bacım 1 hafta da 3 kilo sağlıklı olmaz yavaş yavaş olsun temiz olsun yinede verebildiğin kadarıni ver tabi Tebrik ederim
Tesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala

Ya bi turlu yazamadim ustte buradan devam edeymm
Coook mutluyum
Gecen hafta : 74.2
Bugun : 73.2
Fark : -1kg
Hedef tuttu
Kizlarrrrrr
Bu haftaki hededim 70 kilidini kirmak insallah yani 70in altina düşmek hadi insallah
Bende 900 Gr verebildi olsun sonucta verdim ya çok şükür ona maşallah demekki isteyince kilolar gidebilyor

Tesekkur ederimm. Bisey soyleyeyim mi sağlıklı mi degil mi umrumda degil hayirlisiyla gitsin de ister 1 kg gitsin ister10☺☺ vki tabloma bakilirsa ideal kiloma gelmeme bir hayli cok var hala
Kuzum 1 hafta da 3 kg gitmesi için detox yapman gerekiyor ancak oyle gider kilo ama bak bu hafta 1 kg gitmiş 3 hafta içerisinde 3 kg daha gidebilir yada 3 gun normal beslen 3 gun detox yap oyle daha hızlı kg verebilirsin

Hehehe Gelirsin inaniyorum sana
~ Sabahları aç karnına ceviz suyu iç, geceden 1 su bardağına 1 tane ceviz ekle sabah cevizle birlikte suyunu iç istediğin kiloya ulaşana kadar yap bunu..
~ Bir de 2 yemek kaşığı zeytinyağı iç üzerine 2 su bardağı ılık su..Yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ya da 1 saat sonra
~ Gün içinde büyük bi kupa kayisı çayı iç acayip ödem attırır..2,5 - 3 lt su muhakkak tüket.. Ve en önemlisi her öğüne girmeden önce 2 su bardağı su iç
~ Detoks suyu olarakta;
1 litre su
2 fındık büyüklüğünde kök zencefil,
6 tane karanfil,
4 dilim limon,
2 adet Defne Yaprağı bunları kaynat haftada 2 defa iç..Çarşamba Cumartesi günleri iç ama şöyle Çarşamba 1 litreyi içiyorsun bunun yaninda 2 lt su içmen gerek...1 haftada 3 4 kilo rahat gider üzerinden belki de fazlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…