- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazın kızlar önemli olan porsiyon kontrolü kimsenin ceza verdiği yok en azından bize de bi fikir olmul olurKebap yaptım yazamam
Darısı başıma azminize isteğinize hayran kaldım bende de istek hep var ama azim yok inşallah benide bir gün aranıza alabilirsinizEvet kuzum inşallah hepimize uğurlu gelecek ve kilolarımızdan kurtulacağız.
Ben ne zaman bugun yarın başlarım dediysem başlayamadım sonra kafaya koydum dedim artık başlıcam cunku kilo aldıkça aldım durdurak bilmeden. 10 kg verdikten sonra bebiş tedavisine başladık şuan bırakmak istesem bile bırakamıyorum cunku kilo vermem gerekiyor hamile kalabilmek için bi hedefim var sonucta sizde kendinize bi hedef belirleyin. 96 kilo iken elbiselere sığamıyordum 48 50 beden giyiyordum birde yaşım 20 düşünün artık dev anası gibi duruyordum eşimde incecik tabiri caizse çelimsiz bişey onun yanında anası givi duruyordum en sonunda canıma tak etti yengemde hep sen kilo veremezsin gözüyle bakıyordu şuan 75 kiloyum herkes şaşırıyor kardeşim bile diyor ki abla ben seni 1 hafta sonra bırakırsın zannediyordum diyor işte herkesi şaşırtacaksın aynada ki değişimi gördüğn zaman için kıpır kıpır oluyo daha da istek geliyor ve sende kendini toparla bi an once kendine gel spor ve diyete başlaDarısı başıma azminize isteğinize hayran kaldım bende de istek hep var ama azim yok inşallah benide bir gün aranıza alabilirsiniz
Canım cuma gunu tartılıyoruz yarın Perşembe neden cuma gunu tartılmıyorsun.Selam kizlar maalesef ben bu hafta -1kg hedefime ulasamayabilirim cunku 1 haftadir regl oncesi sislik var bilemedim
Yarin sabah erkenden tartilicam 6 gibi
Cunku erkenden hastaneye gificez minnoşumla
Gun icinde musait olunca atarim sonucu
Senin adına çok sevindim gerçekten azim örnegisin maşallah sana inşallah istediğin kiloya ulaşır bir an öncede bebişine kavuşursunBen ne zaman bugun yarın başlarım dediysem başlayamadım sonra kafaya koydum dedim artık başlıcam cunku kilo aldıkça aldım durdurak bilmeden. 10 kg verdikten sonra bebiş tedavisine başladık şuan bırakmak istesem bile bırakamıyorum cunku kilo vermem gerekiyor hamile kalabilmek için bi hedefim var sonucta sizde kendinize bi hedef belirleyin. 96 kilo iken elbiselere sığamıyordum 48 50 beden giyiyordum birde yaşım 20 düşünün artık dev anası gibi duruyordum eşimde incecik tabiri caizse çelimsiz bişey onun yanında anası givi duruyordum en sonunda canıma tak etti yengemde hep sen kilo veremezsin gözüyle bakıyordu şuan 75 kiloyum herkes şaşırıyor kardeşim bile diyor ki abla ben seni 1 hafta sonra bırakırsın zannediyordum diyor işte herkesi şaşırtacaksın aynada ki değişimi gördüğn zaman için kıpır kıpır oluyo daha da istek geliyor ve sende kendini toparla bi an once kendine gel spor ve diyete başla
İnşallah kuzum benim Allah razı olsunSenin adına çok sevindim gerçekten azim örnegisin maşallah sana inşallah istediğin kiloya ulaşır bir an öncede bebişine kavuşursun
Anaaa kiz ben yarin cuma zannediyorum yaCanım cuma gunu tartılıyoruz yarın Perşembe neden cuma gunu tartılmıyorsun.
Kuzum herkesin bünyesi farklı o yüzden 1 kg da gidebilir gitmeyede bilir kendini üzme benimde regle 9 gun kaldı
Gider kuzum inşallah yarın dengeli beslendikten sonraBenim trafolar yanmis kizlar
Tamam tamam cumaya insallah gider kilolar
Başınız sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin kabrini nurlarla doldursunHadi hayırlısı canım
Benimde sayfaları biraz kurcalamam gerek, fırsat bulamıyorum.
Bu gece görümcemin vefat haberini aldık, burdaki büyüğümüzün evinde toplandık, yarında öyle olacak.
Canlar sağolsun, gerisi boş kızlar.
Herşey herkesin gönlünce olsun.
Benim hiçbirşeyde hevesim kalmadı.
Sorunsuz seviyeleri yapabilirsem ne mutlu bana
Amin canım sağolBaşınız sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin kabrini nurlarla doldursun